Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Een terugblik op het uitdagende 2022

Een terugblik op het uitdagende 2022

  • 04/06/2023

2022 was opnieuw een uitdagend jaar. Terwijl we in de staart van de coronapandemie zaten en onze blik hoopvol op de toekomst richtten, zorgden de oorlog in Oekraïne en de bijbehorende inflatie- en energiecrisis opnieuw voor een zware dobber. Torenhoge energieprijzen, hoge loonkosten en een structureel tekort aan personeel maakten het voor jou en mij bijzonder moeilijk werken het afgelopen jaar.

Karin Van De VeldeMaar als er één ding is waar deze externe crisissen geen rekening mee hebben gehouden, dan zijn dat onze Limburgse ondernemers. Het zijn immers taaie brokken, die vastberaden door de problemen heen naar oplossingen zoeken. Want iedere crisis biedt opportuniteiten. Het is een kwestie van samen te werken, de rug te rechten en de toekomst met twee handen vast te grijpen. Voor mij als voorzitter ligt de focus op vijf werven: het ambitieus verleggen van onze grenzen binnen en buiten Limburg, het verder ontwikkelen van het Limburgse talent, het ondernemerschap future proof maken met de klemtoon op innovatief en duurzaam ondernemen, het versterken van de continuïteit van familiale ondernemingen én het optimaliseren van het ondernemersklimaat in onze provincie. Weet dat jij voor al deze zaken kan rekenen op ons fantastische team van Voka – KvK Limburg.

Enkele medewerkers van Voka – KvK Limburg gaan op bezoek bij verschillende leden-ondernemers. Je leest op de volgende pagina’s hoe we terugblikken op het afgelopen jaar en hoe de leden de vele uitdagingen het hoofd bieden, mensen inspireren en samen het economische herstel in onze provincie bewerkstelligen.

Contactpersoon

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie