Een nieuw digitaal platform: we doen het voor jou!

14/03/2017 , Voka - Vlaams netwerk van ondernemingen

Nieuwe websiteWelkom op het nieuwe digitale platform van Voka.

Overzichtelijk en op maat

Nieuw. Omdat het tijd was voor een update. We hebben veel te vertellen, zowel nationaal als regionaal. En dat zetten we graag extra in de kijker. Dat doen we voortaan met een duidelijke structuur en met handige filters. Zodat je alle gezochte informatie op jouw maat krijgt gepresenteerd.

 

Maar we hebben je hulp nodig!

Ondernemen in Vlaanderen: dat is het kloppende hart van Voka. En daarover hebben we ook veel te vertellen. Om dat zo goed mogelijk te doen, vragen we je om je aan te melden of te registreren en jouw voorkeuren aan te passen. Je kan je voorkeuren ingeven op basis van regio, thema, of regio én thema. Dan krijg je bij elk bezoek meteen de informatie die voor jou het interessantste is.

 

Opgelet! "Ik heb al een login bij Voka. Blijft deze bestaan"

- De persoonlijke logins op basis van mailadres en een zelf gekozen paswoord blijven bestaan en kunnen ook op dit digitale platform gebruikt worden.

- De bedrijfslogins op basis van Voka-lidmaatschapsnummer en een niet-wijzigbaar paswoord kunnen niet meer gebruikt worden. Deze website wil content op maat tonen, en dat kan alleen maar door een persoonlijke login.

 

Aanmelden of registreren.

 

Je komt problemen tegen? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.