Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Dubbele mijlpaal voor online versmarkt

Dubbele mijlpaal voor online versmarkt

  • 05/10/2021

Afgelopen februari lanceerde Supervers, de eerste volwaardige online versmarkt in Limburg. Supervers is het resultaat van een unieke samenwerking tussen gerenommeerde Limburgse versspecialisten en drie jonge ondernemers. Supervers.be was bovendien de eerste online versmarkt in België die erin slaagde om de volgende dag al te leveren.

Supervers

Gemeenschappelijke nood

Oprichters Rob Reculé, Jan Vandevivere en Christopher Van Roy vonden elkaar in een gemeenschappelijk probleem: “Wij houden van topkwaliteit en de passie van lokale handelaars. Maar door de dagelijkse drukte slaagden we er zelden in om al die handelaars regelmatig te bezoeken. Toen we in onze omgeving steeds vaker hetzelfde verhaal hoorden, zijn we zelf op zoek gegaan naar de oplossing.”

Jaardoelstelling al bereikt

Jan, Christopher en Rob hoopten in 2021 ongeveer 5000 leveringen met verse producten te doen. “5000 leveringen zonder grote marketingbudgetten zou voor ons het bewijs zijn dat www.supervers.be voldoende potentieel heeft”, aldus Jan. Christopher vult aan: “Nu we deze mijlpaal al in september bereikt hebben, zijn weer extra gemotiveerd om een versnelling hoger te schakelen.”

Voltijds zaakvoerder

Die versnelling hoger komt er in de vorm van een voltijds zaakvoerder. Rob verlaat zijn positie als product manager bij Mobile Vikings en neemt vanaf oktober de dagelijkse leiding van Supervers in handen. “We hebben de afgelopen maanden een mooie basis gelegd met 16 versspecialisten en meer dan 1000 verschillende producten. Deze stap zal ons in staat stellen om Supervers.be verder te laten uitgroeien tot een relevante speler in de Limburgse verssector.” Jan en Christopher blijven hun takenpakket voorlopig combineren met een dagjob.

Bryo-expertise binnen handbereik

Jan Vandevivere: “Een zaak starten was voor ons een gigantische uitdaging omdat er zoveel verschillende aspecten aan verbonden zijn. Een aantal dingen ken je zelf of kan je leren. Maar voor al die andere elementen heb je een vangnet nodig. Bryo helpt ons hiermee door expertise én een netwerk van gelijkgestemde ondernemers ter beschikking te stellen. De eerste samenwerkingen met andere deelnemers worden nu al opgezet. Hopelijk volgen er nog veel.”

Contactpersoon

Joeri Stoop

Senior adviseur eigenaars-ondernemers