Skip to main content

Dit was Voka Open Bedrijvendag 2017

  • 02/10/2017

De 27ste editie van de Voka Open Bedrijvendag, op zondag 1 oktober, was opnieuw een groot succes. 52 West-Vlaamse bedrijven stelden die dag hun deuren open voor het grote publiek. Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen mocht zelf ook meer dan 360 bezoekers ontvangen.

De eerste zondag van oktober stond ook dit jaar traditiegetrouw in het teken van de grote en kleine Belgische bedrijven die hun deuren openzetten voor Voka Open Bedrijvendag.

Ondernemers ondernemen voor iedereen

Dit jaar stond de Voka Open Bedrijvendag in het teken van 'Ondernemers ondernemen voor iedereen'. Ondernemers hebben namelijk een véél grotere impact op de samenleving dan je vermoedt. Ze zijn méér dan het product of de dienst die ze aanbieden. Ze bieden ook een meerwaarde voor de samenleving en hebben zo impact op het leven van iedereen. De talrijke ondernemersverhalen én de mensen achter die verhalen, werden op 1 oktober aan het grote publiek voorgesteld.

Starters in de kijker bij Voka

Natuurlijk liet ook Voka West-Vlaanderen deze editie van de Voka Open Bedrijvendag niet aan zich voorbijgaan. Voor het derde jaar op rij werden de deuren van het gebouw aan de President Kennedylaan wagenwijd opengezet.

Ruim 360 bezoekers konden er kennismaken met 9 bijzonder gemotiveerde starters: Around Media, Book'u, #CYBERHEROES, De Videonauten, EMAKERS, Exposure.be, Play It Safe, R-dreams & Mister Tody. Ook zij deelden hun verhaal en ervaringen.

Eendje voor eentje

Verder werd uiteraard ook de werking van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen uitgelegd en werd het goede doel gesteund in ons huis voor ondernemers. In het kader van de campagne 'Elk Eén' van het Streekfonds West-Vlaanderen, visten heel wat enthousiaste kinderen enkele eendjes voor één euro.

Hieronder vind je het filmpje en de foto's van de Open Bedrijvendag bij Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen.

Voka Open Bedrijvendag 2017 from Voka West-Vlaanderen on Vimeo.