Skip to main content
  • Nieuws
  • Dit staat er deze maand in Bedrijvig Limburg/Limburg Bedrijvig...

Dit staat er deze maand in Bedrijvig Limburg/Limburg Bedrijvig...

  • 04/11/2018

De nieuwe Bedrijvig Limburg/Limburg Bedrijvig rolde onlangs van de persen tot in je brievenbus. Ook nu weer met héél wat leesvoer voor de Limburgse ondernemer.

Foto BL11

De verkiezingen liggen bijna een maand achter ons. “Politici, beschaam ons vertrouwen niet. Omarm jullie ondernemers”, waarschuwt én adviseert Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka - KvK Limburg. Om de politici een leidraad te geven, formuleerde Voka - KvK alvast een aantal aanbevelingen

Onderneemster Darma Avalos (Epica) kreeg dan weer aanbevelingen van Arne Van Der Steen, internationale Voka ambassadeur voor de Verenigde Staten en directeur bij Unimex. Hij gaf aan Darma tips over ondernemen in de Verenigde Staten. 

Smarties?

Brouwerij Martens en Roam Technology waren dan weer in alle staten bij hun overwinning van de Limburgse Exportprijs. Zij kregen hun award tijdens The World for Smarties

Daarnaast zijn ook Medialife en Yontec smarties! Zij kozen namelijk voor een kantoorinrichting met een opvallend design. Daarnaast laat Deusjevoo-chief Jo Peters zijn licht schijnen over de optimale inrichting van de werkomgeving. 

Mentale shift? Mentaal geschift!

Over naar de ‘mobiliteitsomgeving’! In het schaduwkabinet vertelt Luc Driessen, CEO van Move Intermodal en voorzitter van het netwerk De Scheepvaart, namelijk over de groeiende mobiliteitsproblematiek. “We hebben een mentale shift nodig”, klinkt het. 

Wie bij moment een beetje mentaal geschift leek, was spreker Frederik Imbo. Hij verzorgde de keynote tijdens het Startevent van de Netwerken. Het publiek aanvallen met een waterpistool? Check!

Unieke starter

De starter Tapazz valt dan weer de vastgoedwereld aan met een unieke deeloplossing.“We zorgen dat de ruimte en het kapitaal van een vastgoedproject efficiënter benut worden,” zegt oprichter Maarten Kooiman.

Van een prille onderneming naar een gevestigde waarde… Familiebedrijf Kokima vertelt het verhaal van een vader-zoon-onderneming. 

Fun, fun, fun!

In Limburg Bedrijvig is er ook weer aandacht voor onze Plato-groepen, gingen we naar het openingsevent van Jong Voka  en leren we ondernemers beter kennen aan de hand van vijf funfacts. 

De eigenaars-ondernemers van Voka - KvK Limburg mochten tot slot een ware wielerheld verwelkomen. Fun, fun, fun! 

Het volledige magazine...