Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • DigitalScaler treedt toe tot groep Wemanity

DigitalScaler treedt toe tot groep Wemanity

  • 31/03/2021

Het Edegemse DigitalScaler behoort sinds einde maart tot de Brusselse groep Wemanity, op Europees vlak een van de toonaangevende spelers voor het opzetten en uitvoeren van klantgerichte digitale en agile transformaties in bedrijven.

In dit segment is DigitalScaler een sterke speler op de Vlaamse markt, naast Wemanity dat behoort tot de top in België en Luxemburg in dit segment. ‘Onze start-up maakte de afgelopen jaren een heel sterke groei door. Om aan de grote vraag naar onze diensten te voldoen, waren we op zoek naar een grote, complementaire partner die dezelfde waarden en visie deelt. Deze partner vonden we in Wemanity’, zegt Sonja Noben, oprichtster en CEO van DigitalScaler.
Beide partijen werken vandaag al voor zowel kmo’s als grote internationale bedrijven in onder andere de bankwereld, telecommunicatie-, media-, energie- en industriesector. Samen hebben ze al 150 medewerkers aan boord in België en Luxemburg. Nog dit jaar wil Wemanity dat team uitbreiden met minstens 50 nieuwe medewerkers, zo laat CEO Jean-Christophe Conticello verstaan. Door de overname van DigitalScaler is Sonja Noben binnen het bedrijf de nieuwe co-CEO voor de BeLux.

www.digitalscaler.eu

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

AW_Digitalisering
Proximus
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan
Advertentie VanRoey- nov