Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Digitalisering in de Real Estate sector - REC @ KPMG

Digitalisering in de Real Estate sector - REC @ KPMG

  • 23/05/2022

Op woensdag 18/05 kwam onze Real Estate Community (REC) samen bij KPMG in Zaventem. Op de agenda: een inspirerende avond met als thema Digitalisering in de Real Estate sector. 

In de snelle wereld van vandaag is doorgedreven digitalisering geen trend maar een must voor elke onderneming die future proof wil ondernemen. 

Dirk Paelinck, voorzitter van de European Proptech Association, kort samengevat het Europees ecosysteem van ‘Property Technology’ ondernemers en hun investeerders gaf zijn unieke kijk in de wereldwijde cijfers, trends, unicorns, investeringsmogelijkheden, de impact en kansen van de green deal en de Europese support daarin die ook voor jou van toepassing kan zijn.
Ondernemer Luc Feyaerts bracht een case van hoe hij de technologische opportuniteiten al in de praktijk brengt.
Öztürk Taspinar en Dave Remu, topexperten bij KPMG, nam ons mee in de wondere wereld van de Metaverse. We bekeken het digitale leven door een roze VR bril. Maar die Metaverse wat betekent dat nu allemaal? Waaruit bestaat die wereld en welke componenten zijn voor jouw onderneming haalbare bouwstenen? VR/AR/XR/Web 3.0/NFT’s/Haptiek, … we leerden een nieuwe woordenschat uit de nieuwe wereld. 
Adviseur digitalisering en innovatie, Arne Vanlaer bracht ons tot slot back to reality met wat Voka Mechelen-Kempen hierin kan betekenen

Het fotoverslag

Het fotoverslag
Advertentie VanRoey- nov
MK - Advertentie Van Dessel