Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • De zomerstage van Eva Platteau (Groen) bij Kim's Chocolates doet watertanden

De zomerstage van Eva Platteau (Groen) bij Kim's Chocolates doet watertanden

  • 15/09/2021

Een korte maar fijne stage bij Kim’s Chocolates. We werden ontvangen door de CEO Marc Quirijnen , CIO Bob Van Rompuy en HRmanager Anja Pelgrims

Na een korte introductie over het ontstaan van het bedrijf, kwam uiteraard de vraag. Vanwaar de naam? Met enkele fijne anekdotes bracht Marc dan aan dat het een toevallig iets was en dat Kim de dochter is van oprichter Fons Maex en echtgenote van CIO Rob.

Aan de slag dan! Een rondleiding in het bedrijf, toonde aan dat dit bedrijf fors inzet op groei, innovatie en kwaliteit. Hun missie en visie om de beste kwaliteit voor de best betaalbare prijs chocolade pralines en repen te brengen, is duidelijk merkbaar. Eva kon zelf zien welke voorbereidingen nodig zijn om de productie aan te vatten, en kon ineens ook “proeven” van een verse tablet die volledig geautomatiseerd van de band rolt. Tevens kreeg ze zicht op de enorme inspanningen die dit bedrijf levert op vlak van energie en duurzaamheid, recyclage van water en zoveel meer.

Eva was bijzonder onder de indruk van de productieflow van chocoladerepen. Kwaliteit is enorm belangrijk en het is ook daarom dat dit bedrijf zo goed presteert in export. Naast hun activiteiten kwam ook het project van https://www.cocoaforschools.be/nl/ naar voor.

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
imu - vzw - Recupel
imu - vzw - headoffice
Proximus
AW_Digitalisering
imu - vzw - salesforce
Advertentie VanRoey- nov
AW_Welt_6stappenplan
imu - vzw - recupel