Skip to main content
Map

De Plato kick-offs gingen van start

  • 06/07/2020

Op 17 juni 2020 ging er weer een Plato kick-off van start. Na maanden online ontmoetingen was het eindelijk tijd voor een fysieke ontmoeting. Deze ging door in Hotel Den Berg in Londerzeel. Op deze locatie kwamen de Platonisten samen voor een face-to-face kick-off sessie. Na een interessante teambuilding & lunch klonken ze allemaal samen op het blijde weerzien! Lees wat Els, de Plato coördinator te zeggen heeft of bekijk hieronder de foto's. 

In september gaan er nog twee trajecten van start: Sales & Marketing en Algemeen Management: HR-experten. Inschrijven kan nu al dus wees er snel bij.

Tekst: Liesbeth De Kegel - Foto's: Michiel Bronckaerts

Bekijk de foto's

Bekijk de foto's

Plato coördinator aan het woord

Aanwezig was Els Boersma, sinds 1,5 jaar Plato coördinatrice bij Voka Vlaams-Brabant "Plato is een inspirerend traject om wekelijks, zelfs dagelijks in contact te komen met ondernemers die leven voor en bruisen van de ideeën. Deze zijn vaak vanaf nul gestart of die zijn op latere leeftijd begonnen... en worden steeds weer succesverhalen. Dat werkt keer op keer enorm inspirerend. Daarbij is het ook heel boeiend en leer je er heel veel uit." Zelf is ze een enorme Plato fan. "Zo kan ik op persoonlijk vlak mezelf ontwikkelen en sta ik daarbij dicht bij de ondernemers. Hierdoor groei ik niet alleen, maar werken we samen aan deze groei."

Is Plato voor iedereen? "Jazeker! Ik ben er van overtuigd dat het elke ondernemer zou verrijken omdat je vanuit een andere visie kijkt naar je eigen bedrijf. Ook al werk je nauw samen met een team, je zit nog altijd in je eigen cocon. Daarom is het heel inspirerend om andere ondernemers te horen hoe zij omgaan met verschillende zaken in hun bedrijf."

Binnen Plato bestaan er verschillende trajecten. Deze kunnen heel thematisch zijn en 1 jaar duren en je hebt verschillende soorten 'algemeen management'-trajecten. Dit zijn meteen trajecten van 2 jaar omdat er zo uiteenlopende thema's aan bod komen. "Maar zo een jaar of 2 jaar vliegt voorbij" eindigt Els nog. 

Bekijk alle trajecten hier.

Wil je gecontacteerd worden met meer informatie? Laat hier je gegevens achter. 

Groot-Leuven

Herbeleef hier!
Proximus