Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • De mens achter de ondernemer: Bert Van Gossum van Celdekor

De mens achter de ondernemer: Bert Van Gossum van Celdekor

  • 07/04/2022

Wie zijn nu de ondernemers die bij Voka - KvK Vlaams-Brabant aangesloten zijn? Om dat te weten, vragen we hen naar hun persoonlijke visie, passie, carrière, interesses … Een beetje zoals op netwerkmomenten, alleen dan op papier, en voor al onze lezers. Uit 50 vragen selecteert de ondernemer er willekeurig vijf. Het resultaat? Een mooi beeld van de mens achter de ondernemer. Deze keer zetten we Bert Van Gossum in de kijker, Zaakvoerder van Celdekor uit Diest.

Wat is de belangrijkste eigenschap van een goede manager?
Next step thinking. Een goede manager moet kunnen vooruitkijken en anticiperen op wat komt. Zo kun je het verschil maken

Welke superkracht zou je willen hebben?
Mezelf kunnen teleporteren zou fantastisch zijn. Op die manier zou ik geen uren tijd verliezen in het verkeer.

Wat vind je leuk om te doen in het weekend?
Buiten zijn. Ik houd ervan om te gaan wandelen met de hond of fietstochten te maken met kameraden. De laatste maanden ben ik ook in de weer met de aanleg van onze tuin. Het is voor mij de ideale manier om het hoofd leeg te maken.

Wat is je favoriete plek in de provincie Vlaams-Brabant en waarom?
Mijn favoriete plekken sluiten aan bij mijn favoriete weekendbezigheden: het is fantastisch wandelen in de
Merodebossen op de grens van Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg of de Demerbroeken in Scherpenheuvel. Het zijn unieke natuurgebieden!

Wie zou je graag in persoon ontmoeten?
Wat zou je willen weten?

Mijn grootvader, Maurice Pauwels. Hij stierf toen ik drie was, dus heb hem niet echt bewust gekend. Maar hij leeft verder in de verhalen en geschiedenis die ik meekreeg van de familie en kennissen. Soms wijzen ze mij op de gelijkenissen met hem, daaruit mijn wens om hem te ontmoeten. Zowel om op persoonlijk vlak zijn meningen te kennen, als om op zakelijk vlak het gedacht te vragen van de ondernemer in hem.

Proximus

Artikel uit publicatie