Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Dé branding agency met grote ambities en knowhow die veel meer omvat dan “coole designs & witty taglines.

Dé branding agency met grote ambities en knowhow die veel meer omvat dan “coole designs & witty taglines.

  • 04/04/2022

Mentall bv is een merkwaardig branding agency met grote ambities en knowhow die veel meer omvat dan “coole designs & witty taglines.”

Wij zijn drie jaar geleden opgestart met als doelstelling bedrijven volledig te ontzorgen in hun marketingactiviteiten. Mentall bv is de interne marketing-dienst maar dan toch extern.

Vandaag de dag zijn we een beperkt team van 6 specialisten: grafisch ontwerper, web en UX-designers, performance marketeers & projectmanagers. Daarnaast werken we heel nauw samen met zo’n 3-tal freelancers. We willen niet de grootste zijn maar wel de beste in wat we doen. We hebben dus geen gigantische groei-ambities als het aankomt op ons personeelsbestand, wél willen we grote projecten blijven uitvoeren waarmee we onze klanten én onszelf, kunnen onderscheiden van de concullega’s. Dit vooral dankzij onze uitvoering,

In het Bryo traject krijg je de kans om bij te leren en om gelijkgezinde ondernemers te ontmoeten. Als starter in het belangrijk dat je een community opbouwt. Deze community rijken ze je  aan binnen Bryo, daarnaast zijn de opleidingen zeker en vast relevent. Consider it done!

Weetje:

We hebben al 2 maand 2 vacatures openstaan maar net zoals zo vele bedrijven is het voor ons erg moeilijk om die vacatures in te vullen door de krapte op de arbeidsmarkt. 
Daarom zetten we volle bak in op het intern scholen van personeel, zo kunnen wij  hen doorgroeimogelijkheden te bieden.

 

Mentall BV team

Startende ondernemers; met Bryo geslaagd

Als beginnende ondernemer heb je vaak nood aan extra begeleiding en praktijktips om jouw zaak – met bijbehorende producten of diensten – succesvol uit de startblokken te doen schieten.

Bryo, de Voka-community voor startende ondernemers, biedt je extra gemoedsrust en comfort. Als deelnemer aan Bryo krijg je begeleiding bij alle uitdagingen die op je weg liggen bij de opstart en groei van je eigen start-up. Naast de bijeenkomsten brengen we jou in contact met ervaren ondernemers, experten en potentiële investeerders. Met individuele vragen kan je ook steeds terecht bij jouw Bryo-coach.

Maak nu kennis met onze verschillende trajecten StandUp, StartUp en ScaleUp voor een startersbegeleiding op maat!

Meer info: klik hier

Als starter is het belangrijk dat je een community opbouwt.