Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Up-to-date met de nieuwste trends in hr, marketing en finance

Up-to-date met de nieuwste trends in hr, marketing en finance

  • 05/05/2022

Dinsdag vond een geslaagde 5de editie van de Tech Summit plaats. Een 200-tal aanwezigen lieten zich onderdompelen in de laatste digitale trends.

Internationaal keynotespreker Steven Van Belleghem startte de dag met een wervelende uiteenzetting hoe je nieuwe technologie├źn kan inzetten voor een betere klantenervaring. Tijdens de break-outs werd er dieper ingegaan op de digitale trends in hr, finance en marketing.

Andreas Pfeffer, oprichter van Recrewtment, bracht zijn kijk op de toekomst van hr en Bernard Sironval, mede-oprichter van Otomat, gaf een inkijk in de digitale hr-journey van Otomat. In de break-out rond finance stond Geert Schellekens, partner PwC, op het podium om zijn digitale toekomst te delen en ook Michiel Van Hove, CTO van Hillewaere Group, bracht de digitale finance journey van Hilleware Group. Tot slot zat de zaal vol voor de break-out van Marco Piombo, managing director Dignify, die dieper inging op AI in marketing en vervolgens de bedrijfscase van JBC bracht. Hun verhaal? Predicting the next shopping moment

Bedankt dat u erbij was! Tot volgend jaar!

Bekijk hier de foto's

Bekijk hier de foto's

Bekijk hier de after movie

Contactpersoon

Laura Govaerts

adviseur innovatie & digitale transformatie

AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan