Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Data Disrupting Healthcare

  • 25/09/2023

Op 12 december 2023 organiseren Data News & Roularta Healthcare voor het eerst het event: "Data Disrupting Healthcare - A continuous changing landscape: the latest trends & solutions."

Op 12 december 2023 organiseren Data News & Roularta Healthcare voor het eerst het event: "Data Disrupting Healthcare - A continuous changing landscape: the latest trends & solutions."

Ben jij klaar om je onder te dompelen in de transformerende kracht van data in de gezondheidszorg? Doe mee aan een buitengewoon evenement dat zich verdiept in het boeiende domein van “Data die de gezondheidszorg verstoort: Een Continu Veranderend Landschap: De Nieuwste Trends en Innovatieve Oplossingen.
Ontdek de baanbrekende technologieën, opkomende trends en innovatieve oplossingen die de gezondheidsindustrie transformeren.

In dit tijdperk van digitale vooruitgang is data de drijvende kracht achter medische doorbraken en verbeterde patiëntresultaten geworden. Ons evenement brengt visionaire leiders, experts uit de branche en technologie-enthousiastelingen samen om het potentieel van door data gedreven innovaties te verkennen.

Belangrijkste hoogtepunten

  1. Inspirerende Keynote-sessies: Ontvang diepgaande inzichten van pioniers uit de industrie terwijl ze hun ervaringen delen en hun visie op de toekomst van data in de gezondheidszorg aan u voorstellen. Ontdek de kansen en uitdagingen die voor ons liggen.
  2. Panel debat met Experts: Neem deel aan prikkelende gesprekken met toonaangevende experts en professionals uit de praktijk terwijl zij de nieuwste trends en strategieën bespreken die data-verstoring in het gezondheidszorglandschap aansturen. Krijg een alomvattend begrip van hoe data de patiëntenzorg, onderzoek en operationele efficiëntie herdefiniëren.
  3. Factuele case-studies. 2 tracks van interessante real life case-studies die gepresenteerd zullen worden door zowel de organisatie als partners.
  4. Netwerkmogelijkheden: Maak verbinding met gelijkgestemde professionals, thought leaders en vernieuwers op het gebied van gezondheidszorg en technologie. Leg nieuwe contacten, wissel ideeën uit en vorm samenwerkingen die positieve verandering binnen de branche kunnen stimuleren.

Voor wie?

Managers ziekenhuizen / 1ste & 2de lijn HCPs / overheid gezondheidszorg / managers – ondernemers / overheden / patiënten belangengroepen / zorginstellingen algemeen / kennisinstellingen / management in (health) ICT / Innovatie / Data / Security

 

Meer info vind je op de website.

Vraag hier gratis toegang aan tot het seminarie.

Bestel hier je tickets voor het seminarie en het galadiner.

 

Dit is een samenwerking met Voka Health Community.