Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Marion Van Zon (Van Zon): “Dankzij Voka vond ik een snelle oplossing voor mijn investering” 

Marion Van Zon (Van Zon): “Dankzij Voka vond ik een snelle oplossing voor mijn investering” 

  • 22/04/2022

Als we het over Voka - KvK Limburg hebben ontstaat er spontaan een glimlach op het gezicht van Marion van Zon, algemeen directeur bij horecagroothandel Van Zon uit Lommel. Als sinds 1964 is Van Zon een begrip in de horecagroothandel in Limburg, en ver daarbuiten. Sinds 1998 is Marion in het bedrijf gestapt en sinds 2011 staat Marion Van Zon als derde generatie aan het roer van het Lommelse familiebedrijf.

 

Marion Van Zon (Van Zon) over Voka - KvK Limburg

 

“Ik ben nog maar een jaar of (weet niet meer exact hoe lang) vier jaar actief bij Voka – KvK Limburg, maar ik heb al ongelooflijk veel bijgeleerd.”, lacht de immer sympathieke CEO. “Het was in het begin wat zoeken, maar daarna heb ik snel mijn draai gevonden, mede dankzij de goede begeleiding van de organisatie.”
“Bij Voka – KvK Limburg is er altijd iemand die je kan helpen. Of je nu een kleine of grote onderneming bent, of het nu om een opleiding gaat of de begeleiding bij een grote investering. Wat ik zelf ook enorm apprecieer is dat ik als meter van een Plato-groep jonge ondernemers mee mag coachen en begeleiden. Voka – KvK Limburg geeft mij zo de kans om mijn kennis door te geven aan de volgende generatie. En ook ik leer elke dag nog bij.”

Ontdek hoe Voka - KvK Limburg er voor jou kan zijn.

Voka - Kamer van Koophandel Limburg tracht een klankbord te zijn voor eigenaars-ondernemers en familiale ondernemingen. We adviseren je niet alleen over de aanpak en oplossing van je uitdagingen, maar staan je met veel enthousiasme bij in het waarmaken van je dromen.

Bij Voka – KvK Limburg helpen ze mij bij het zoeken naar opportuniteiten en spelen ze in op de noden waar ik als ondernemer mee zit.

Marina Doggen, Dankzij Voka sta je als ondernemer nooit alleen

 

Als ondernemer is het belangrijk om mensen te leren kennen die je vooruit kunnen helpen.

Joris Vrancken P&V Panners aan het woord over Voka - Kvk Limburg

 

Voka - KvK Limburg is een enorme meerwaarde geweest voor mijn business

Giuliano Bruno dankzij Voka - Kvk Limburg kom ik in contact met de juiste mensen

 

 

Bij Voka - KvK Limburg krijg je een natuurlijk klankbord wat je in staat stelt om belangrijke beslissingen te nemen.

Peter Van Eylen, LED Techno over de opleidingen van Voka - KvK Limburg