Skip to main content

Navigatie

  • 22/04/2022

Marina Doggen (Gutami Solar): “Dankzij Voka sta ik als ondernemer nooit alleen”

Marina Doggen van zonnepanelen-installateur Gutami Solar is meer dan tevreden over het werk van het hele Voka-team.
De duurzaamheidssector is relatief nieuw en het is onduidelijk hoe het zich globaal ontwikkelt. In de landelijke energietransitie speelt Gutami een actieve rol om naast de levering van collectieve zon-PV voor huishoudens, ook grootschalige zonnestroomsystemen te stimuleren.

 

Marina Doggen (Gutami Solar) over Voka - KvK Limburg


“Gutami wil een Groene Frontrunner zijn in de energietransitie naar 100% duurzame energie. Bij Voka – KvK Limburg helpen ze mij bij het zoeken naar opportuniteiten en spelen ze in op de noden waar ik als ondernemer mee zit. Je voelt je altijd gesteund omdat je bij Voka – KvK Limburg er niet alleen voor staat.”
“Dat bewijst ook het rijke netwerk van de ondernemersorganisatie. Zo zit ik zelf in een netwerk met vrouwelijke bedrijfsleiders. Onder vrouwen wordt er heel anders gedacht over ondernemen als bij mannen. Op deze manier creëer je verbondenheid. Bij Voka – KvK Limburg ben je allesbehalve een nummer, integendeel. Vanaf het eerste moment nemen ze je mee op in hun grote Voka-familie. En geloof me: daar wil je nooit meer uit.”