Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Peter van Eylen (Led Techno): “Dankzij de Voka-opleidingen heb ik mijn fundamenten versterkt”

Peter van Eylen (Led Techno): “Dankzij de Voka-opleidingen heb ik mijn fundamenten versterkt”

  • 22/04/2022

Niets dan lovende woorden van Peter van Eylen, CEO van Led Techno uit Heusden-Zolder. Led Techno is een Belgische ‘solutions provider’ voor laboratoria in het algemeen en microbiologische laboratoria in het bijzonder. Het bedrijf is gespecialiseerd in apparatuur, media, 3M Petrifilm, glaswerk, plastics, beschermkledij en volledige automatiseringsprojecten.

Peter van Eylen - LED Techno over Voka - KvK Limburg

 

In 2005 nam Peter van Eylen het bedrijf dat zijn moeder vestigde over. “Omdat ik geen referentiekader had als ondernemer kwam ik in het Plato-traject van Voka – KvK Limburg terecht. Hierin kom je in contact met gelijkgestemden en krijg je een natuurlijk klankbord wat je in staat stelt om belangrijke beslissingen te nemen. Nadien ben ik ook peter geworden van een Plato-groep, een ongelooflijke meerwaarde wat me als ondernemer nieuwe inzichten heeft gegeven.”


“Intussen ben ik ook in het Accelero-traject gestapt. Hierdoor krijg ik antwoorden op mijn noden als groeibedrijf. Ik geloof oprecht in levenslang leren. Het geeft je onderneming zuurstof en zorgt ervoor dat je klaar bent voor de toekomst. Bij Voka – KvK Limburg heb ik altijd een ruim aanbod aan opleidingen en trajecten die mij versterken, als ondernemer én als mens.”

Ontdek hoe Voka - KvK Limburg er voor jou kan zijn.

Voka - Kamer van Koophandel Limburg tracht een klankbord te zijn voor eigenaars-ondernemers en familiale ondernemingen. We adviseren je niet alleen over de aanpak en oplossing van je uitdagingen, maar staan je met veel enthousiasme bij in het waarmaken van je dromen.

Als ondernemer is het belangrijk om mensen te leren kennen die je vooruit kunnen helpen.

Joris Vrancken P&V Panners aan het woord over Voka - Kvk Limburg

 

Voka - KvK Limburg is een enorme meerwaarde geweest voor mijn business

Giuliano Bruno dankzij Voka - Kvk Limburg kom ik in contact met de juiste mensen

 

 

Voka – KvK Limburg geeft mij zo de kans om mijn kennis door te geven aan de volgende generatie.

Marion Van Zon (Van Zon) over Voka - KvK Limburg

 

Bij Voka – KvK Limburg helpen ze mij bij het zoeken naar opportuniteiten en spelen ze in op de noden waar ik als ondernemer mee zit.

Marina Doggen, Dankzij Voka sta je als ondernemer nooit alleen