Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Daniëlle Vanwesenbeeck opnieuw benoemd tot voorzitter Voka-KvK Vlaams-Brabant

Daniëlle Vanwesenbeeck opnieuw benoemd tot voorzitter Voka-KvK Vlaams-Brabant

  • 05/06/2024

Daniëlle Vanwesenbeeck werd op de algemene vergadering opnieuw benoemd tot voorzitter van Voka-KvK Vlaams-Brabant en dit tot mei 2027.  Ze heeft de Kamer van Koophandel de voorbije drie jaar zien groeien en kijkt uit naar de bouw van een kleurrijk Huis voor Ondernemers. 

De fundamenten voor een dynamische Kamer van Koophandel zijn de afgelopen drie jaar gelegd. "Dit merk je aan de geslaagde evenementen, de actieve Raad van Bestuur, het stijgend aantal leden en het enthousiasme van het ganse team", zegt Daniëlle Vanwesenbeeck, voorzitter van Voka-KvK Vlaams-Brabant en CEO van Mastermail. "Het geeft voldoening te zien hoe de transitie van deze Kamer is ingezet. Dit pad gaan we dan ook verder zetten." 

Huis voor Ondernemers
De komende jaren wil Voka-KvK Vlaams-Brabant bouwen aan een kleurrijk huis voor ondernemers, waar iedereen welkom is. In dit huis zal ruimte zijn voor frisse ideeën, andere invalshoeken, nieuwe perspectieven. Evenzeer zal er plaats zijn voor KMO's die al jaren bewijzen dat ze goed zijn in hun activiteiten. De Kamer wordt een plaats waar traditie en innovatie samenkomen, waar iedere ondernemer bouwstenen kan meenemen om verder aan zijn onderneming te bouwen. Bouwstenen als opleidingen, belangenbehartiging én netwerken zullen in het Voka-aanbod te vinden zijn. 

"We worden als Kamer van Koophandel het modulair huis voor ondernemers.  Onze deur staat open voor iedereen: jong, oud, hip, klassiek, man, vrouw, ... Voor elke type ondernemer zal er een aanbod zijn. Voka-KvK Vlaams-Brabant zal de ondersteuning, de inspiratie en de tools aanbieden, maar het ondernemen zal je wel nog altijd zelf moeten doen." Daniëlle Vanwesenbeeck, voorzitter Voka-KvK Vlaams-Brabant.

Vier nieuwe bestuurders
Tijdens de algemene vergadering werden ook vier nieuwe bestuurders aangesteld. Raf Bellers (Fluvius), Peter Penasse (Degroof Petercam), Ellen Pauwels (KBC) en Marco Indigne (Hydroko) hebben sinds 4 juni een zitje in de Raad van Bestuur van Voka-KvK Vlaams-Brabant. 

“Elk van onze vier nieuwe leden brengt eigen expertise mee om de bestuursploeg te versterken. We zijn dan ook bijzonder tevreden dat zij mee hun schouders onder onze Kamer van Koophandel plaatsen. We zullen samen met hen de nodige tools aanreiken aan onze ondernemers om hen zo goed mogelijk te begeleiden. We zijn ook zeer blij met het tweede mandaat van onze voorzitter.” Kris Claes, gedelegeerd bestuurder Voka-KvK Vlaams-Brabant

Twee van de vier nieuwe bestuursleden: Marco Indigne van Hydroko en Ellen Pauwels van KBC naast gedelegeerd bestuurder Kris Claes en voorzitter Daniëlle Vanwesenbeeck
Twee van de vier nieuwe bestuursleden: Marco Indigne van Hydroko en Ellen Pauwels van KBC naast gedelegeerd bestuurder Kris Claes en voorzitter Daniëlle Vanwesenbeeck

Samenstelling Raad van Bestuur Voka-KvK Vlaams-Brabant
 

De huidige leden van de Raad van Bestuur van Voka-KvK Vlaams-Brabant (zonder de nieuwe leden) zijn : 

David Bellon (DHL) 
Carmen Boschmans (NBB) 
Kris Cloots (ISS)
Fanny Corbeels (Corbeels) 
Koen De Dier (Vedefar) 
Mark De Zutter (Law & Lobby Office De Zutter) 
Paul Deleu (Arvesta)
Veerle Denaux (FCM Travel)
Wim Desmet (KU Leuven) 
Ahmed Gocen (GKW) 
Jan Ingels (Tiense Suikerraffinaderij) 
Bernard Jansen (ING) 
Walter Kestens (TMS)
Rik Liekens (Architeam)
Maarten Meerts (CTRL Home) 
Lieve Meurant (Moeyersons)
Christophe Pierre (Transmoove)
Philippe Rooseleer (Fibiz Partners)
Benny Smets (Ninatrans) 
Ben Stalmans (Advocatenkantoor Ben Stalmans en Partners)
Sven Stevens (Premed)
Geert Stulens (BNP Paribas) 
Etienne Theyskens (Makerlaarskantoor Theyskens en Partners) 
Jean Van den Bergh (Orbius Advocaten)
Carlos Van Nunen (Brussels Airport) 
Luc Van Utterbeeck (JDI)
Roland Vanhoegaerden (Beneo Remy)
Joeri Vanhumbeeck (Carconnex)
Lieselot Vanrobaeys (SD Worx) 
Daniëlle Vanwesenbeeck (Mastermail)
Michaël Verbeeck (Merkwaardig)
Raf Vermeylen (SEW Eurodrive) 
Ann Verresen (Structura.biz) 
Emmanuel Verschueren (Segers & Balcaen) 
 

Contactpersoon

Tiffany Mestdagh

Woordvoerder & Communicatie

Proximus