Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Creatieve starter heeft een duidelijk doel, in het oog springen.

Creatieve starter heeft een duidelijk doel, in het oog springen.

  • 29/10/2021

Het creatieve heeft Toon Habraken altijd al geboeid door zijn werk als leraar techniek, al snel merkte hij dat kinderen vooral blij waren met gepersonaliseerde werkstukken. Hij kreeg het idee uit te breiden naar een ruimere doelgroep, T-Create was geboren.

T-Create

Met T-Create verzorgt Toon fraai, gepersonaliseerde voorwerpen. Graveren van teksten, naam, afbeeldingen, logo in zowat elk materiaal is mogelijk. Een origineel relatiegeschenk of zeepjes met de naam van je kindje of je logo tegen de muur zijn een aantal voorbeelden. Zo lang het maar in het oog springt. Elk product is volledig op maat van de klant.

Het idee om een eigen zaak te beginnen, sluimerde al jaren. De lockdown gaf hem de kans om er écht werk van te maken. Voorheen graveerde hij al hout, kunststof en andere materialen voor vrienden en familie. Maar het bleef niet doenbaar om al dat werk gratis te doen. Toon bleef maar aanvragen krijgen. Dus besloot hij zowat een jaar geleden zijn oor te luisteren te leggen bij Voka – Kamer van Koophandel Limburg en stapte in het traject van Bryo StartUp. Als prille starter had Toon nog maar weinig kaas gegeten van het ondernemen, Bryo was dan ook een logische keuze dat hem daarin help en ondersteunt.

Dankzij de maandelijkse sessies binnen Bryo komen startende ondernemers veel met elkaar in contact. Dankzij de netwerking pik je voortdurende zaken op. Gecombineerd met de interessante sessies, sprekers en adviezen worden onze vragen beantwoord.

Contactpersoon

Joeri Stoop

Senior adviseur eigenaars-ondernemers