Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
 • Nieuws
 • Coor 20 jaar: leverancier van facilitaire diensten in België

Coor 20 jaar: leverancier van facilitaire diensten in België

 • 19/06/2023

Coor biedt alle diensten die nodig zijn om een bedrijf soepel en efficiënt te laten werken. Ze creëren oplossingen voor gebouwen en kantoren, waardoor hun klanten zich kunnen concentreren op hun corebusiness. "Wij ontzorgen onze klanten, met als doel hun werkomgeving te optimaliseren. Dit doen we op basis van hun specifieke en veranderende uitdagingen en behoeften. We bieden meer dan honderd verschillende services aan”, zegt Joeri Vanderwee, COO bij Coor België.

 

foto
Business & Sales support Melanie Van Haeke  en COO Joeri Vanderwee 

 

tekening


Tekst Jolyn De Baets - foto Luc Nimmegeers

Integrated facility management

Wat begon in 2003 met een focus op puur onderhoud, is uitgegroeid naar een full service dienstverlenende organisatie die in de b2b-wereld actief is. Met specialisatie in werkplaats- en vastgoeddiensten, bestaat het klantenbestand van Coor uit middelgrote en grote bedrijven die actief zijn in de private en publieke sector.
Naast een Belgische vestiging is Coor ook actief in Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland. “Ons moederbedrijf is gelokaliseerd in Zweden.  In Scandinavië zijn we marktleider op vlak van facility management”, vertelt Melanie Van Haeke, Business & Sales support. 

Vier kernactiviteiten

Bij Coor zetten ze in op Industrial Services, Hard FM, Soft FM en Project Management. “Onder Industrial Service valt alles van onderhoudswerkzaamheden aan productie-installaties, tot logistieke en productie-ondersteuning. Bij Project Management helpen wij onder andere met renovaties, verhuizingen en het inrichten van kantoren. Soft Facility Management zijn bijvoorbeeld de klassieke schoonmaaktaken, postverdeling en receptiediensten. Hard Facility Management omvat alles dat te maken heeft met gebouwonderhoud; zowel binnen als buiten, groenonderhoud, opvolgen wettelijke keuringen, etc. Niets is voor ons te veel. Alles doen we op maat van onze klanten, binnen de afgesproken termijnen en deadlines”, vertelt Joeri. “We deliver the promise.”

Betrokken servicepersoneel

Bij Coor zorgen ze ervoor dat steeds de juiste mensen met de juiste middelen op de juiste plaats terechtkomen. On the job is er steeds een hoofdcontactpersoon aanwezig die instaat voor een vlot verloop. “Deze persoon kent de veiligheidsregels en de noden van de klant het best. Voor de klant ook veel eenvoudiger om direct te weten bij wie ze terecht kunnen voor vragen”, zegt Melanie. 

In totaal werken er in België zo’n 250 mensen bij Coor. Ieder teamlid heeft steeds zijn of haar specialiteiten. Coor biedt zijn medewerkers relevante trainings- en individuele ontwikkelingsmogelijkheden om de optimale dienstverlening te garanderen. “Onze sterkte ligt in de teams. Zij lopen altijd met plezier die extra mijl voor onze klanten. Alles wat zij doen, is in functie van de klant. Intern kennen we ieders specialiteiten, zo kunnen wij snel schakelen”, vertelt Joeri. “We houden ook die kennis en ervaring lang vast, doordat we een heel laag personeelsverloop kennen. Onze klanten voelen de familiale sfeer die er heerst. Als onze mensen tevreden zijn, zullen onze klanten dit ook zijn.”

Coor Service Management NV


Pantserschipstraat 181 005, 9000 Gent
Supportbe@coor.com - +32 9 223 19 99
coor.be
 

logo

Voka viert jarige bedrijven

Samen met Voka kan je jouw bedrijf in de kijker zetten met een reportage in Ondernemersmagazine en visibiliteit op ons Jaarfeest. 

Dit zijn de jubilarissen van 2023: 

 • 10 jaar: Advocura, Direct, mo-vis, Piet Andries, Wavemakers
 • 15 jaar: Effectis
 • 20 jaar: Coor, Mederi, WITTENSTEIN
 • 25 jaar: Soundfield
 • 30 jaar: AAROVA, Sumitomo Bakelite Europe (Ghent)
 • 40 jaar:  PVG Liquids, Transuniverse Forwarding, Van Tornhaut
 • 50 jaar:  Bostoen
 • 55 jaar: Van Damme Team
 • 60 jaar: VTB - Van Rijsselberhge Beton (te lezen in ons decembernummer)
 • 75 jaar: Welders
 • 100 jaar: CIAC, TotalEnergies

Ontdek ze allemaal via deze link

Viert jouw bedrijf in 2024 een jubileum? Laat het ons weten!

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Artikel uit publicatie