Skip to main content
  • Home
  • Nieuws
  • CONIX RDBM Architects en c[ak'sent] creëren CONIX COOL INTERIOR
Conix
  • 09/01/2020

CONIX RDBM Architects en c[ak'sent] creëren CONIX COOL INTERIOR

Architectenkantoor CONIX RDBM Architects en c[ak'sent] interieurarchitecten, beiden gevestigd in Antwerpen, hebben de krachteb gebundeld voor de start van CONIX COOL INTERIOR.

Met dit partnerschap professionaliseert CONIX RDBM Architects zijn interieurafdeling en geeft het dat meteen een eigen identiteit. Voor het architectenbureau biedt dit partnerschap de kans om een nog beter totaalproject neer te zetten. In 2017 is CONIX RDBM Architects voor zijn afdeling stedenbouw al een structurele partnerschap aangegaan met Lieve De Cock van LiPS.

Het nieuwe interieurteam bestaat uit een tiental creatieve professionals met deskundigheid en ervaring op vlak van zowel residentiële projecten, retail, kantoor- en bedrijfsgebouwen, verbouwingen en woningbouw. Nancy Cool leidt het team en fungeert als eindverantwoordelijke voor het ontwerp van elk van de interieurprojecten. 'Met deze schaalvergroting kunnen we het bestaande portfolio uitbreiden in de horeca- en hotelsector, de gezondheidszorg, de verzorgingsgebouwen en in leisure', geeft ze aan.

Meer info: www.conixcool.com

IMU_Altez_1/04
Proximus
Gosselin
Welt white paper