Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Collega in de kijker: Lorenzo Bequoye

Collega in de kijker: Lorenzo Bequoye

  • 25/11/2019

Lorenzo Bequoye ging recent aan de slag bij Voka West-Vlaanderen op de dienst attesten, waar hij verantwoordelijk is voor het voorzien van oorsprongcertificaten, ATA-carnets en voor de inschrijvingen van globalsign.

Lorenzo is echter geen onbekende bij Voka West-Vlaanderen. Op het einde van zijn bachelor logistiek management aan de Katho (ondertussen Vives) in Kortrijk deed hij al z’n eindstage bij Voka West-Vlaanderen. Na zijn stage bleef hij nog enkele weken actief binnen Voka als vakantiejob.

Ondertussen heeft hij 8 jaar gewerkt bij Intertrans in Menen waar hij verantwoordelijk was voor export Italië en later ook voor export Frankrijk. “Maar toen ik zag dat er bij Voka West-Vlaanderen een vacature was, heb ik meteen gesolliciteerd”, zegt hij.

“In mijn vrije tijd probeer ik zo veel mogelijk te sporten”, gaat hij verder. “Ik hou er ook van om op restaurant te gaan en om af en toe naar een concert te gaan. Ook zo veel mogelijk reizen is een hobby van mij. Citytrips zijn dan ook echt mijn ding.”

Waarom Lorenzo graag bij Voka West-Vlaanderen werkt? “De sfeer tussen collega’s is hier zeer goed en open”, zegt hij. “Je voelt dat je hier door je collega’s ondersteund wordt in wat je doet en dat is een zeer leuk gevoel.”

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag