Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Cindy Hustings (Hustings Bouwgroep): "Ik durfde niet aan mijn eigen pad te timmeren"

Cindy Hustings (Hustings Bouwgroep): "Ik durfde niet aan mijn eigen pad te timmeren"

  • 28/04/2021

Het Voka-traject Real Leaders 2020 zit er door de coronamaatregelen nog niet volledig op, maar Cindy Hustings, zaakvoerder van Hustings Bouwgroep, is alvast meer dan enthousiast. “Ik merk nu al een verschil op in hoe ik de zaken aanpak.”

Cindy Hustings  (Hustings Bouwgroep)
         Cindy Hustings

“Vóór de lockdown werkten we de eerste twee modules ‘in het echt’ af. Een deel van de derde module hebben we ook achter de rug maar de afsluitende tweedaagse komt er nog aan. De banden in onze groep zijn sterk. We hebben eigenlijk al een jaar geen sessie meer gehad, maar houden intussen contact. Ik beschouw hen echt als vrienden.”

Interessant parcours

“De eerste module ging vooral over je pijnpunten als individu. De tweede module kaartte de groepsdynamiek binnen een bedrijf aan. De interactie in onze gevarieerde, twaalfkoppige groep is super. Je merkt herkenningspunten en verschillen op. Heel leerrijk is dat. Voor beide modules is een vertrouwensband wel essentieel. Je moet je dúrven openstellen. Gelukkig ging dat dankzij de deskundige aanpak van James en Micky als vanzelf.”
 

Groeien als individu én bedrijf

“Ik  vond het best intens, vooral de eerste module, maar het was de moeite waard. Ik heb nu meer inzicht in mezelf als persoon en leider. Straf is dat ikzelf mijn groei in de weg stond.

Ik ben de derde generatie in ons familiebedrijf en nam de fakkel enkele jaren geleden over van mijn vader. Hij werkt nog deeltijds in het bedrijf. Fijn, maar net daardoor stond ik wat op de rem. Ik durfde nog niet goed aan mijn eigen pad te timmeren. Dankzij Real Leaders zie ik dat in en pak ik het aan. Ik besef nu dat investeren in mezelf ook voor het bedrijf loont. Je kan niet verwachten dat je onderneming groeit als je zelf stilstaat.”

"Je kan niet verwachten dat je onderneming groeit als jij zelf stilstaat."

Verbinding zoeken

“Een bedrijfsleider is al lang geen commandant meer. Je moet aan verbinding met je personeel en klanten werken. Je kwetsbaar opstellen en je menselijkheid tonen is enorm waardevol als zaakvoerder, leerde dit traject me. Zo overbrug je afstanden en ga je vooruit. Ook in lastige tijden.”

"Real Leaders is de beste investering die ik had kunnen doen."

Beste investering

“Ik zie Real Leaders als de beste investering in mijn bedrijf die ik had kunnen doen op dit moment. Ik  raad het iedere ondernemer aan. Veel mensen zijn te  weinig bezig met zelfontplooiing terwijl uiteindelijk elke stap vooruit bij jezelf begint.”

Ook een daadkrachtige leider worden? Ontdek alles over het unieke Real Leaders

Contactpersoon

Lena Clement

Coördinator Kameracademie

LI - RECORE

Artikel uit publicatie