Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Cieltje Van Achter (N-VA) connecteert met Ericcson op zomerstage

Cieltje Van Achter (N-VA) connecteert met Ericcson op zomerstage

  • 09/09/2021

Op dinsdag 7 september 2021 organiseerde Voka een Voka zomerstage bij Ericsson samen met Brussels parlementslid Cieltje Van Achter. Dit bezoek ging van start op het hoofdkantoor te Zaventem waar Cieltje Van Achter werd ontvangen door het Directiecomité.

Het programma startte met een algemene voorstelling over Ericsson (gepresenteerd door General Manager Remi de Montgolfier), gevolgd door een uitgebreide toelichting over Managed Services en 5G (met focus op radio en use cases). De voormiddag werd afgesloten met een introductie over het wellbeing traject van Ericsson, toegelicht door Head of HR Patricia Verbraeken.

Tijdens het praktijkgedeelte van de Voka zomerstage werd een bezoek gebracht aan een mast van Ericsson te Wetteren en een datacentrum in Gent. Na afloop gaf Cieltje Van Achter het volgende mee: ‘Ik vond het een zeer interessante Voka zomerstage. Het is fijn om een bezoek te brengen aan de bedrijven en nog beter te begrijpen waarmee ze bezig zijn. Voornamelijk de focus op change management in digitale transformaties is mij bijgebleven.’