Skip to main content
  • Nieuws
  • CEO Eutraco neemt familiebedrijf in handen

CEO Eutraco neemt familiebedrijf in handen

  • 05/06/2020

De logistieke dienstverlener Eutraco uit Roeselare, die ook in Sint-Niklaas een vestiging met zo’n 50.000 vierkante meter aan magazijnruimte heeft, is sinds 2 juni in handen van CEO Serge Gregoir.

 

De familie Pattyn heeft zijn bedrijf overgelaten aan de topman ervan, die sinds de zomer van 2017 aan het roer van de groep staat. ‘De samenwerking met hem is vanaf de eerste dag constructief, aangenaam maar ook behoorlijk uitdagend verlopen. Er werd in 2018 en 2019 fors geïnvesteerd in de professionalisering van de groep. Daarvan plukken we dit jaar, zelfs in coronatijden, de vruchten. Voor de familie voelde een buy-out goed aan en met de CEO was de continuïteit geborgd op een verderzetting van wat we toch een levenswerk mogen noemen sinds 1967. Nu gaan we ons toeleggen op industrieel vastgoed’, licht oud-eigenaar Bart Pattyn toe.

Volgens nieuwe eigenaar Serge Gregoir zal er na deze overname niet veel veranderen in het bedrijf. ‘We gaan vooral verder doen wat we de afgelopen drie jaar gedaan hebben: de logistieke uitdager worden in Europa.’

www.eutraco.be

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

Uw nieuws hier?

Mail ons uw bedrijfsnieuws

Nog geen lid?

Sluit uw bedrijf aan bij het grootste ondernemersnetwerk

Ik wil meer weten!
Advertentie Vermant - mei
Proximus
Gosselin
IMU - vzw - Altez
Welt white paper
IMU - vzw - De Tijd
IMU - vzw Remant
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende