Skip to main content

Buy Your Own Company Conferentie

  • 15/12/2017

Steeds meer mensen willen eigenaars of ondernemers worden in plaats van managers in grote bedrijven. Een manier om je ondernemerspotentieel te realiseren is het overnemen van een bestaand bedrijf door een management buy-out of management buy-in. Gezien het enorme aantal oprichters van bedrijven die de komende tijd met pensioen gaan, zijn management buy-outs of buy-ins vruchtbare wegen naar succesvol ondernemen. 

Na vijf succesvolle edities met meer dan 1.000 deelnemers, geeft de zesde editie van deze conferentie je een hands-on ervaring waarbij je de stappen leert die je moet nemen voor een succesvolle buy-in of buy-out. Maak kennis met verhalen van personen die succesvol hun dromen hebben gevolgd. Dit evenement biedt u een uitstekende mogelijkheid om over je eigen ondernemersaspiraties te reflecteren en om je eigen buyout-zaak voor te bereiden.

Breid uw netwerk uit en maak kennis met ondernemers die een buy-out of buy-in willen doen. De conferentie richt zich met name op leidinggevenden met verantwoordelijkheden in het algemeen management en senior managers voor wie buyouts of buy-ins misschien wel het de meest realistische weg zijn naar een carrière als ondernemer.

Geïnteresseerd schrijf u dan nu hier in. 

Buy your own company

 

IMU - vzw Remant
IMU - vzw - De Tijd
IMU - vzw - Altez