Skip to main content

Bryo Scale-up gaat digitaal

  • 08/01/2021

Om onze beloftevolle scale-ups nog beter te ondersteunen versterken we Bryo ScaleUp met een digitaal luik. Er wordt gewerkt met snackable videocontent die deelnemers voorafgaand aan een sessie kunnen bekijken, waardoor er tijdens de sessie meer tijd is om in te zoomen op eigen cases. Daarnaast komen er ook online netwerkmomenten waarbij er kan worden ingebeld met ondernemers in het buitenland. Zo kunnen deelnemers inzichten krijgen van échte topondernemers wereldwijd, die niet altijd makkelijk naar België te halen zijn. 

In het voorjaar, tijdens de eerste lockdown werden de bryosessies in een mum van tijd omgebouwd tot online bijeenkomsten maar iedereen begint het sociaal contact en de interactie te missen. De kracht van fysiek samenkomen kan duidelijk niet overtroffen worden door online meetings met virtuele handjes. Het is in de combinatie van beide waarin de echte kracht schuilt, daarom geloven we zeer sterk in de toekomst van blended learning.

Voor het realiseren van de online component deed Voka beroep op The House of Spark. Zaakvoerder Ken de Kort is geen onbekende voor Voka want hij maakt als Bryo-deelnemer zelf deel uit van het netwerk. Het online aanbod en de videocontent aantrekkelijk, interactief en effectief maken doen we via de online leeromgeving ‘Teachable’.

Bryo ScaleUp Blended Learning wordt mee ondersteund door het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) en door Vlaams minister van Werk en Innovatie Hilde Crevits die de deelnemers van Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Antwerpen-Waasland via een online videoboodschap toesprak tijdens hun kick-off moment. De feedback van de deelnemers over de online content en de voorbije sessies is alvast zeer lovend! De eerste blended learning trajecten in Limburg, Vlaams-Brabant en Mechelen-Kempen starten op in het voorjaar van 2021.

Meer info vind je op:

Contactpersoon

Annelies Maes

Projectmanager Ondernemerschap

IMU - vzw - Altez
IMU - vzw - De Tijd
IMU - vzw Remant