Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Bryo-lid in de kijker: "Wouter Verheyen, zaakvoerder V-Render”

Bryo-lid in de kijker: "Wouter Verheyen, zaakvoerder V-Render”

  • 03/02/2022

Wouter werkte vroeger als calculator en rechterhand van een dakwerkersfirma en gevelbekleding. Om de oppervlakte snel uit te tellen, tekende  hij zijn daken in Sketchup uit. Toen er nadien de vraag kwam om een poolhouse of een houten gevelbekleding met latjes uit te tekenen werd de drang en ambitie om meer en beter te tekenen enkel groter. Op dat moment had ik de “kriebels” gekregen om mij hier verder in te verdiepen. 

V-Render, waar is alles gestart?

Ik liet mijn tekeningen aan een vriendin/interieurarchitecte zien en zij had mij aangeraden om dit “te renderen”. Ik kende het woord renderen niet eens. Uiteindelijk ben ik mij hier ook in verder gaan verdiepen en heb ik de nodige opleidingen hiervoor gevolgd. Na deze opleidingen heb ik beslist om in bijberoep op te starten. “We zullen wel zien wat het geeft”, dacht ik nog. Tot ik op een bepaald punt mijn werk als, ondertussen rechterhand zijnde van de firma, het niet meer gecombineerd kreeg. Mijn klantenbestand op zich was op dat moment zeker nog niet groot genoeg om full time als volledig zelfstandig activiteit uit te oefenen, maar toch heb ik de sprong gewaagd. Ik wou eigenlijk al van heel jongs af aan een “eigen zaak” hebben. Ik volg niet zo graag de regels en ik kleur graag buiten de lijntjes. Alleen wist ik nooit exact wat ik wou doen. 

Mijn eerste jaar was vooral de bedoeling dat ik niet meer zou moeten terugvallen om in loondienst te werken. 2021 heb ik met glans doorstaan. Het eerste half jaar was zwaar, de laatste 6 maanden is mijn omzet met meer dan 80% gestegen en is mijn idee/visie realiteit geworden. 2022 kan ik een vennootschap oprichten. Het is vooral de bedoeling om in 2022 mijn cashflow op punt te zetten en te zorgen voor een zakelijke pot. Op die manier kan ik eind 2022 gaan upscalen. 

Wouter Verheyen, zaakvoerder V-Render

Waarom koos Wouter voor Bryo?

Bryo laat punten zien die belangrijk zijn om te ondernemen. Om te ondernemen draait het niet enkel om uw werk goed uit te voeren. Marketing, financieel plan, doelstellingen, … horen allemaal bij het ondernemen. Door mijn werkervaring als rechterhand heb ik veel van deze punten al gezien, maar als onervaren startende ondernemer zou Bryo een soort verplichting moeten worden. 

De succesfactoren van Bryo in praktijk 

Als startende ondernemer val je vaak over dezelfde valkuilen als andere startende ondernemers. Het is ideaal om te kunnen sparren en oplossingen te zoeken. Het gevoel dat ik na elke opleiding van Bryo over hou is dat ik V-Render nog beter, nog groter wil maken. Bij Bryo geraak je in een soort flow, waarbij de neuzen van collega’s allemaal in dezelfde richting staan. De werktips bij Bryo zijn fantastisch, zeker waar je thuis verder mee aan de slag kunt. 
Onze mentors (Lucas en Joeri) staan altijd paraat en weten op elke vraag een antwoord. Het is fijn om te weten dat je een bepaalde rugdekking hebt. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Neem zeker een kijkje op onze pagina met als thema 'arbeidsmarkt & onderwijs' en ontdek waarop je binnen jouw organisatie kan inzetten. 

Klik hier 

Contactpersoon

Joeri Stoop

Senior adviseur eigenaars-ondernemers