Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Bryo-lid in de kijker: “Toon Habraken , zaakvoerder van T-Create ”

Bryo-lid in de kijker: “Toon Habraken , zaakvoerder van T-Create ”

  • 16/03/2022

Creatief bezig zijn heeft mij altijd al geboeid.
Als leraar techniek merkte ik al heel snel dat mijn leerlingen vooral blij waren met gepersonaliseerde werkstukken.

Ook kreeg ik regelmatig de vraag van vrienden en familie of ik iets voor hun kon maken wat gepersonaliseerd kon worden. Dit gaf mij het idee om uit te breiden naar een ruimere doelgroep.

Met T-Create verzorg ik fraai, gepersonaliseerde voorwerpen. Graveren van teksten, naam, afbeeldingen, logo in zowat elk materiaal is mogelijk. Een origineel relatiegeschenk of zeepjes met de naam van je kindje of je logo tegen de muur zijn een aantal voorbeelden. Als het maar in het oog springt. Elk product is volledig op maat van de klant.

T-Create- Bryo in de kijker

T-Create, waar sta je vandaag? 

Ik ben nog een starter, maar ik merk dat klanten hun weg naar T-Create beginnen te vinden. Het wordt aangenaam druk. Door de originele en mooie creaties krijg ik meer en meer aanvragen.

Mijn doel is om top of mind te blijven, ik zou willen dat mensen meteen aan T-Create denken als ze op zoek zijn naar gepersonaliseerde voorwerpen.

 

Waarom koos Toon voor Bryo?

Het idee om een eigen zaak te beginnen, sluimerde al jaren. De lockdown gaf me de kans om er écht werk van te maken. Voorheen graveerde ik al hout, kunststof en andere materialen voor vrienden en familie. Maar het bleef niet doenbaar om al dat werk gratis te doen. Ik bleef maar aanvragen krijgen. Dus besloot ik zowat een jaar geleden mijn oor te luisteren te leggen bij Voka en stapte in het traject van Bryo StartUp. Omdat ik weinig kaas heb gegeten van het ondernemen is Bryo een logische keuze die me daar heel goed in helpt en ondersteunt.

 

De succesfactoren van Bryo in praktijk 

Door de maandelijkse sessies kom ik veel in contact met andere ondernemers. Door dit netwerk hier leer je veel van de ondervindingen van anderen.
Tijdens de lezingen zijn er elke keer interessante onderwerpen en sprekers aan het woord die expert zijn en antwoorden op onze vragen.
Lucas en Joeri van Voka - Kamer van Koophandel Limburg staan steeds klaar met goede adviezen en aanmoedigingen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Neem zeker een kijkje op onze pagina met als thema 'arbeidsmarkt & onderwijs' en ontdek waarop je binnen jouw organisatie kan inzetten. 

Klik hier 

Contactpersoon

Joeri Stoop

Senior adviseur eigenaars-ondernemers