Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Bryo-lid in de kijker: “Preventor, uw mentor in preventie”

Bryo-lid in de kijker: “Preventor, uw mentor in preventie”

  • 03/02/2022

In 2019 richtte Bart Slechten samen met een medevennoot Preventor op. Vandaag stuurt de voormalige ontwikkelaar van medische apparatuur het bedrijf aan dat de regio Limburg en Kempen voor zijn rekening meent  binnen de samenwerking met het Antwerpse Prevom. Het strategische plan en de flexibele werking zorgen er ondertussen voor dat de groep richting de 20 werknemers gaat in Vlaanderen. Hun doel is om de werkgever te ontzorgen van alles wat te maken heeft met welzijn op het werk. Hun maatwerk zorgt ervoor dat iedere werkgever de opgelegde verplichtingen kan nakomen om aan preventie rond veiligheid en welbevinden op fysiek en metaal vlak te voldoen.
 

Preventor, waar staan ze vandaag? 

Met Preventor hebben we ondertussen bewezen dat we een solide partner zijn voor bedrijven die actief wensen te werken aan hun preventiebeleid en -structuur. Door de recente samenwerking met Prevom zijn we in staat om nog meer facetten in het preventiehoofdstuk optimaal te ondersteunen bij onze huidige en toekomstige klanten.

foto

Waarom koos Bart voor Bryo?

Mijn persoonlijke rede om beroep te doen op Bryo was omdat ik besefte dan je als zaakvoerder niet alle dingen zelf moet willen (kunnen) doen. Maar ook het zoeken van het antwoord op de vraag: “Hoe versterk je de organisatie en blijf je toch trouw aan je doelstellingen?” Dit soort vragen kan je bij Bryo stellen en bespreken met ervaringsdeskundigen of andere beginnende ondernemers, dat helpt je visie stevig vooruit. 

De succesfactoren van Bryo in praktijk 

De Bryo gemeenschap zorgt voor een open communicatie tussen startende ondernemers die vergelijkbare problemen tegenkomen. Het is de ideale besloten kring om je bevindingen te kunnen toetsen aan de ervaringen en belevingen van gelijkgestemden. Als netwerk en vangnet kan dit zeker tellen voor een beginnende ondernemer want “Wie kan je wat vertellen/vragen over zaken doen?” is buiten de besloten Bryo gemeenschap iets waar je als beginnend ondernemer wel eens in de  fout gaat.

Voka Bryo biedt daarnaast zeer interessante opleidingen aan, op die manier maak je tijd om je te verdiepen in een specifiek onderwerp dat altijd relevant is gekozen voor opstartende bedrijven en je doet nadenken en beseffen waar je eigenlijk al staat met je bedrijf.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Neem zeker een kijkje op onze pagina met als thema 'arbeidsmarkt & onderwijs' en ontdek waarop je binnen jouw organisatie kan inzetten. 

Klik hier 

Contactpersoon

Joeri Stoop

Senior adviseur eigenaars-ondernemers