Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Bryo-lid in de kijker: “Kristiaan Esch, zaakvoerder van M-AKE ”

Bryo-lid in de kijker: “Kristiaan Esch, zaakvoerder van M-AKE ”

  • 03/02/2022

Kristiaan Esch is al vanaf zijn jonge jaren bezig met mode en was de stap naar maatwerk dan ook snel gemaakt. Hij hoopt dat hij zijn ambacht en passie met ondernemend Limburg kan delen en zijn onderneming kan blijven groeien. 

d

M-AKE, waar staan ze vandaag? 

Ik ben er al even mee bezig, maar vandaag sta ik al met een goede stap in de ondernemers wereld. Bij mij komt de passie voor uitmuntendheid, kwaliteit en persoonlijke stijl samen in het Made to Measure concept. Maatwerk maken is voor ons niet zomaar een service, maar ook een zeer persoonlijke ervaring voor de klant. De kledingadviseur brengt zijn inbreng door middel van gefundeerd advies, maar de klant is degene die de belangrijkste beslissingen neemt. Uiteindelijk worden elegantie en comfort gecombineerd tot het perfecte product.

Waarom koos Kristiaan voor Bryo?

Mijn persoonlijke rede om beroep te doen op Bryo was op aanraden via Syntra ‘Kevin Vermijl’. Dit om mij bepaalde inzichten te brengen voor mezelf meer te ontwikkelen. Ik heb er dan als startende onderneming voor gekozen om deel te nemen aan Bryo StandUp. 

De succesfactoren van Bryo in praktijk 

Voka Bryo biedt daarnaast zeer interessante opleidingen aan, op die manier maak je tijd om je te verdiepen in een specifiek onderwerp dat altijd relevant is gekozen voor opstartende bedrijven en je doet nadenken en beseffen waar je eigenlijk al staat met je bedrijf. Daarnaast is ook het brede netwerk van een enorm groot belang. Je leert andere kennen en kan optimaal sparren over de problemen en opportuniteiten die elke startende ondernemer tegenkomt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Neem zeker een kijkje op onze pagina met als thema 'arbeidsmarkt & onderwijs' en ontdek waarop je binnen jouw organisatie kan inzetten. 

Klik hier 

Contactpersoon

Joeri Stoop

Senior adviseur eigenaars-ondernemers