Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Brecht Warnez op Voka Zomerstage bij Vanden Broele

Brecht Warnez op Voka Zomerstage bij Vanden Broele

  • 25/08/2022

Voor zijn Voka Zomerstage draaide Vlaams Parlementslid Brecht Warnez (cd&v) op woensdag 24 augustus een dag mee op de werkvloer bij Vanden Broele in Brugge.  

Brecht Warnez Voka Zomerstage 2022 Vanden Broele

Vlaams Parlementslid voor cd&v Brecht Warnez ging op woensdag 24 augustus op Voka Zomerstage: hij trok naar Vanden Broele in Brugge om er de kennisinnovatie te ontdekken die zo eigen is aan het bedrijf.

Vanden Broele werd opgericht in 1957 en evolueerde van drukkerij en uitgeverij naar een partner in kennisinnovatie voor overheden en non-profitorganisaties. Ze ontwikkelen digitale oplossingen voor lokale besturen, politie, zorg- en welzijnsorganisaties en kerkfabrieken. Sinds de overname van bedrijf Skryv, in 2021, zijn de activiteiten van Vanden Broele verbreed naar alle overheidslagen.

Voor Brecht Warnez, die naast Vlaams Parlementslid ook professor bestuursrecht en schepen van IT in Wingene is, was deze Voka Zomerstage een meerwaarde. Tijdens de stage werden verschillende visies en heel wat informatie uitgewisseld over manieren om lokale besturen te ondersteunen met digitale dienstverlening en daardoor nog performanter en klantgerichter te maken.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag