Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Bouwbedrijf dhulst': kanshebber op Prijs Ondernemen

Bouwbedrijf dhulst': kanshebber op Prijs Ondernemen

  • 12/06/2019

Bouwbedrijf dhulst’ (Lier) is het derde bedrijf dat kans maakt op de Prijs Ondernemen van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Ze zullen de Voka Lokaal-afdeling Neteland vertegenwoordigen. In totaal zullen 9 bedrijven meedingen naar de Prijs Ondernemen, op 26 september. Voor de eerste keer werden de winnende zaakvoerders in hun eigen bedrijf verrast door Voka.

“Dit is een échte verrassing. De award komt totaal onverwacht. Maar dit is wel heel leuk. Ik heb het bedrijf niet zolang geleden overgenomen van mijn vader. Zo’n award is dan een duwtje in de rug van het jong, vrouwelijk ondernemerschap. We zetten in op die verjonging en dat wordt nu beloond. De award krijgt een mooie plaats in mijn bureau”, zegt zaakvoerster Sophie D’Hulst.
Het bouwbedrijf is al meer dan 100 jaar actief. Dhulst’ legt zich toe op een heel breed gamma: overheidsopdrachten, sociale woningbouw, rusthuizen, luxevilla’s en appartementen. Met meer dan 700 projecten en een 50-tal werknemers, draait het een omzet van 15 miljoen euro.

Naar de finale

Voor de Prijs Ondernemen zet Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen het concept dit jaar op z'n kop. Negen winnaars worden - in hun eigen bedrijf - compleet verrast. De zaakvoerders weten van niets. Ze denken dat ze een interview krijgen voor het magazine Ondernemers, maar ze worden verrast met een award.

Vanaf maandag 10 juni tot en met donderdag 20 juni maakt Voka via de social media-kanalen elke werkdag een Voka Lokaal-winnaar bekend. Vanaf 20 juni kan iedereen zijn stem uitbrengen op onze Voka-website. Die stemronde loopt tot 6 september 2019. 

Jouw stem is belangrijker dan ooit. Want je kan een bedrijf rechtstreeks naar de finale stemmen. Die finale is weggelegd voor de drie bedrijven met de meeste stemmen. Voor een jury met experten strijden ze dan voor de grote Prijs Ondernemen 2019. Die zal Voka - KvK Mechelen-Kempen op donderdag 26 september uitreiken in Alta Ripa.

 

Zaakvoerster Sophie D'Hulst

Contactpersoon

Wim Brillouet

Manager Belangenbehartiging & Woordvoerder