Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Bouwbedrijf Beneens voluit voor Prijs Ondernemen 2019

Bouwbedrijf Beneens voluit voor Prijs Ondernemen 2019

  • 18/06/2019

Bouwbedrijf Beneens (Olen) is de zevende kanshebber op de Prijs Ondernemen 2019. Dat laat Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag weten. Beneens werkt mee aan een wereldprimeur door als eerst een volledig huis in 3D te ‘printen’ in beton. Het bedrijf gaat de Voka Lokaal-afdeling Kempen Zuid vertegenwoordigen. In totaal zullen 9 bedrijven strijden om de Prijs Ondernemen, op 26 september. Voor de eerste keer werden de winnende zaakvoerders in hun eigen bedrijf verrast door Voka. 

“Echt super. Deze award komt wel heel onverwacht. We zijn echt in de val gelopen. De voorbije jaren hebben we altijd opgekeken naar bedrijven die de Prijs Ondernemen hebben gewonnen of naar ondernemingen die genomineerd waren. Nu zijn we zelf aan de beurt. Dat voelt echt goed”, zeggen Joeri en Jo Beneens.

Beneens is een bouw- en familiebedrijf in Olen. Ze werken momenteel mee aan een wereldprimeur om als eerste een volledig huis in 3D te ‘printen’ in beton. Beneens maakt van innovatie een speerpunt. 

Naar de finale

Voor de Prijs Ondernemen zet Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen het concept dit jaar op z'n kop. Negen winnaars worden - in hun eigen bedrijf - compleet verrast. De zaakvoerders weten van niets. Ze denken dat ze een interview krijgen voor het magazine Ondernemers, maar ze worden verrast met een award.

Vanaf maandag 10 juni tot en met donderdag 20 juni maakt Voka via de social media-kanalen elke werkdag een Voka Lokaal-winnaar bekend. Vanaf 20 juni kan iedereen zijn stem uitbrengen op onze Voka-website. Die stemronde loopt tot 6 september 2019. 

Jouw stem is belangrijker dan ooit. Want je kan een bedrijf rechtstreeks naar de finale stemmen. Die finale is weggelegd voor de drie bedrijven met de meeste stemmen. Voor een jury met experten strijden ze dan voor de grote Prijs Ondernemen 2019. Die zal Voka - KvK Mechelen-Kempen op donderdag 26 september uitreiken in Alta Ripa.

 

Beneens2

Contactpersoon

Wim Brillouet

Manager Belangenbehartiging & Woordvoerder