Skip to main content
  • Nieuws
  • Boor nieuwe business aan met missie Mumbai

Boor nieuwe business aan met missie Mumbai

  • 16/02/2017

Bedrijven die in India (meer) willen zakendoen, kunnen van 24 tot 28 april deelnemen aan een netwerkmissie naar Mumbai. Deze missie, op initiatief van de Federatie van Belgische Kamers van Koophandel, zal worden aangevoerd door staatssecretaris voor Buitenlandse Handel Pieter De Crem.

Mumbai is meer dan ooit de uitgesproken plaats voor zakendoen in India. Met een geschatte bevolking van 18,4 miljoen inwoners is het de grootste stad van het land, die ook commercieel gezien helemaal bovenaan prijkt. De stad en omliggende regio produceren 5% van het BBP en de activiteit in de regio vertegenwoordigt 25% van de industriële productie, 40% van de maritieme handel en 70% van de Indiase economie van kapitaaltransacties. Mumbai is een van de tien grootste wereldwijde financiële platforms.

Op topniveau

Mumbai, India
Mumbai, India

De netwerkmissie naar Mumbai die de Federatie van Belgische Kamers van Koophandel van 24 tot 28 april organiseert, biedt bedrijven met Indiase plannen een uitgelezen kans om er contacten en bezoeken op hoog niveau te hebben. In aanwezigheid van staatssecretaris voor Buitenlandse Handel Pieter De Crem zal de missie garant staan voor een delegatie op topniveau. Dat zal alleen maar helpen bij het aanboren van lokale zakelijke contacten en overheidscontacten. Verschillende interessante bedrijfsbezoeken, uiteenlopende ontmoetingsmomenten met lokale bedrijven en Belgische ondernemers en investeerders ter plaatse, netwerkrecepties en zakendiners bieden daartoe gelegenheid.

Praktisch

Is uw interesse gewekt en bent u Voka-lid? Dan biedt de federatie van Belgische Kamers van Koophandel u deze zakenreis graag aan als een totaalpakket aan de prijs van 2.850,- euro exclusief btw. Niet-leden betalen 3.750,- euro exclusief btw voor deelname. In deze prijs zijn de rechtstreekse vluchten Brussel-Mumbai met SN Brussels Airlines in economy class, het verblijf in een eenpersoonskamer in vijfsterrenhotel Trident Nariman Point, alle transfers, lunches en diners zoals voorzien in het programma, een culturele uitstap en bedrijfsbezoeken inbegrepen. Bijkomende B2B-meetings kunnen op aanvraag geregeld worden. Inschrijven kan tot 28 februari 2017.

Meer informatie

Contacteer Petra Van Bouwelen via petra.van.bouwelen@voka.be of 015 45 10 20.

 

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Circuit Zolder
Gent Jazz
IMU - vzw - De belegger
Proximus