Skip to main content
  • Home
  • Nieuws
  • Blijf op de hoogte van de Oosterweelwerken via de nieuwsbrief
oosterweel blijf op de hoogte
  • 05/11/2019

Blijf op de hoogte van de Oosterweelwerken via de nieuwsbrief

Informeer uw personeel over de Oosterweelwerken met de gratis nieuwsbrief voor werknemers. 

De Oosterweelwerken zorgen voor een grote impact op de mobiliteit van en naar de bedrijvenzones. Als ondernemer wil u ook uw personeel zo goed mogelijk op de hoogte brengen van timing, fasering, omleidingen… Maar hoe krijgt u dat eenvoudig voor mekaar?

Op vraag van de ondernemingen en Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland stelt Lantis, bouwheer van de Oosterweelverbinding, voortaan een handige en gratis tool op die u in staat stelt uw medewerkers frequent en volledig te informeren.

Wat? 

Indien u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvangt u elke twee weken de volgende documenten: 

  • nieuwsupdate in PDF-formaat
  • beeldmateriaal in JPG

Op die manier beschikt u over informatie die u ofwel rechtstreeks kan doorsturen naar uw medewerkers, ofwel eenvoudig kan integreren in de interne communicatiemiddelen van uw organisatie. De nieuwsbrief wordt gratis aangeboden.

Hoe? 

Dit kan heel eenvoudig door uw gegevens en de locatie van uw bedrijvenzone op te geven. Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland zorgt ervoor dat Lantis u de info toestuurt.

Inschrijven

Klik hieronder op uw bedrijvenzone en schrijf u in: 

Vink het blokje aan met: Ja, ik wil de gratis veertiendaagse nieuwsbrief van de Oosterweelwerken van Lantis ontvangen zodat ik mijn werknemers beter kan inlichten over de hinder en omleidingsroutes. 

Dit initiatief kwam tot stand door een samenwerking tussen LantisVoka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en Slim naar Antwerpen.

Opmerking: onverwachte werken of wijzigingen van planning zijn niet uit te sluiten bij grote infrastructuurwerken. Lantis verspreidt daarom ook ad hoc berichten.
Als u die wil ontvangen, kan u zich hier aanmelden.

Contactpersoon

Steven Roeland

Mobiliteitsmanager

CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
Tormans_Corporate partner