Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Blijf op de hoogte van de Oosterweelwerken via de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de Oosterweelwerken via de nieuwsbrief

  • 05/11/2019

Informeer uw personeel over de Oosterweelwerken met de gratis nieuwsbrief voor werknemers. 

De Oosterweelwerken zorgen voor een grote impact op de mobiliteit van en naar de bedrijvenzones. Als ondernemer wil u ook uw personeel zo goed mogelijk op de hoogte brengen van timing, fasering, omleidingen… Maar hoe krijgt u dat eenvoudig voor mekaar?

Op vraag van de ondernemingen en Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland stelt Lantis, bouwheer van de Oosterweelverbinding, voortaan een handige en gratis tool op die u in staat stelt uw medewerkers frequent en volledig te informeren.

Wat? 

Indien u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvangt u elke twee weken de volgende documenten: 

  • nieuwsupdate in PDF-formaat
  • beeldmateriaal in JPG

Op die manier beschikt u over informatie die u ofwel rechtstreeks kan doorsturen naar uw medewerkers, ofwel eenvoudig kan integreren in de interne communicatiemiddelen van uw organisatie. De nieuwsbrief wordt gratis aangeboden.

Hoe? 

Dit kan heel eenvoudig door uw gegevens en de locatie van uw bedrijvenzone op te geven. Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland zorgt ervoor dat Lantis u de info toestuurt.

Inschrijven

Klik hier om u in te schrijven op de nieuwsbrief van één of meerdere zones.

Dit initiatief kwam tot stand door een samenwerking tussen LantisVoka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en Slim naar Antwerpen.

Opmerking: onverwachte werken of wijzigingen van planning zijn niet uit te sluiten bij grote infrastructuurwerken. Lantis verspreidt daarom ook ad hoc berichten.
Als u die wil ontvangen, kan u zich hier aanmelden.

Contactpersoon

Steven Roeland

Mobiliteitsmanager

AW_Welt_6stappenplan