Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Bike for Life: fietsen naar het werk en het WK!

Bike for Life: fietsen naar het werk en het WK!

  • 09/06/2021

Laat de Wout Van Aert of Lotte Kopecky in jezelf en je medewerkers los, en fiets mee tijdens Bike for Life, de WK-editie!

In september vindt de 100ste editie van het WK Wielrennen plaats op Vlaamse bodem. De wielerhelden fietsen voor de wereldtitel in de wegrit van Antwerpen naar Leuven op 26 september. 

De maand ervoor kun je tijdens de Bike for Life, de WK-editie zelf je benen laten draaien. Van 1 tot en met 24 september loopt Bike for Life, een motiverende fietscampagne voor organisaties, overheden, bedrijven en hun werknemers in aanloop naar het WK. De opbrengst gaat naar Kom op tegen Kanker. Bike for Life brengt het WK tot leven op de werkvloer.

bike for life

Waarom inschrijven?

  • We fietsen 3 weken zo vaak mogelijk naar het werk. We kiezen voor een gezonde levensstijl en duurzame mobiliteit nu we weer vaker naar het werk kunnen. Fietsen voorkomt kanker. Regelmatig fietsen verlaagt de kans op kanker met 45% en op hartaandoeningen met 46%, zo blijkt uit onderzoek. Fietsen naar het werk is een gezonde gewoonte en ontspant de geest. 
  • We fietsen voor Kom op tegen Kanker, of een goed doel dat we zelf kiezen. De werkgever sponsort de fietsritten van personeel met een bedrag naar keuze per rit. Een maximumbedrag instellen is mogelijk.
  • We fietsen voor een streefdoel: een zeker aantal fietsritten, een sponsorbedrag, kilometers of uitgespaarde CO². 
  • We fietsen voor de teamspirit en het plezier! Je fietst met je hart in het grootste peloton van Vlaanderen.

Meer info en inschrijven

De inschrijvingen voor werkgevers zijn open tot en met 15 augustus. 

Meer info en voorwaarden: 
www.bikeforlife.be
eddy.vaes@biketowork.be - 0473 24 04 86

Proximus