Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Bewel omarmt innovatie via interne implementatie van SAP SuccessFactors

Bewel omarmt innovatie via interne implementatie van SAP SuccessFactors

  • 27/03/2024

Deze rubriek is voorbehouden voor nieuws van onze leden. Want die zitten niet stil. Iedere dag verwezenlijken ze nieuwe dromen en gaan ze nieuwe uitdagingen aan. Wij zetten al die bedrijvigheid met veel plezier in de bloemetjes!

Om haar interne hr-processen te optimaliseren en te digitaliseren, implementeert maatwerkbedrijf Bewel samen met Delaware Consulting de cloudgebaseerde HR-software SAP SuccessFactors. Johan Bongaerts, gedelegeerd bestuurder, licht het doel hiervan toe: “Administratieve lasten verminderen en focussen op strategische ontwikkeling, met een prominente rol voor het Persoonlijk Ontwikkelingsplan als strategisch instrument voor de ontwikkeling van medewerkers, ondersteund door een nauwkeurige competentiemeting.”
Geavanceerde matchingtechnologieën koppelen competenties en profielen nauwkeurig aan taken. Opleidingsbehoeften worden naadloos geïdentificeerd vanuit competentie- en taakprofielen, waardoor de ROI en effectiviteit van trainingen meetbaar worden.
Door een betere matching van profielen op basis van eisen- en competentieprofielen, een betere planning door de koppeling aan forecast en planning én training op maat via een link met de DISKKOtheek®, zal Bewel talenten optimaal benutten. Zo wordt haar workforce nog competenter! DISKKOtheek is een opleidingscentrum waar medewerkers in een gesimuleerde productieomgeving getraind worden in generieke en technische competenties.
 

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie