Skip to main content
  • Nieuws
  • Bevraging Steden & Gemeenten West-Vlaanderen: uw mening telt!

Bevraging Steden & Gemeenten West-Vlaanderen: uw mening telt!

  • 27/06/2017

We zijn een kleine 500 dagen verwijderd van de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Voka West-Vlaanderen verzamelt daarom de aanbevelingen van ondernemers om die mee te geven aan de toekomstige lokale bestuurders.

Als werkgeversorganisatie beschouwt Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen het als haar kerntaak om de belangen van ondernemers te verdedigen. Om die taak te volbrengen hebben we echter hun input nodig. Daarom lanceren wij een enquête bij ondernemers over hun stad of gemeente. Hoe scoren zij het lokale bestuur op het vlak van thema’s zoals ruimte, mobiliteit en ondernemerschap. En waar moet meer op ingezet worden? Met uw hulp kunnen wij mee helpen de juiste klemtonen in het belang van de West-Vlaamse ondernemingen te leggen.

Klik hier om de enquête in te vullen

Deze online bevraging zal maximaal 10 minuten in beslag nemen. De antwoorden die u geeft zullen indien u dat wenst anoniem verwerkt worden. Heeft u vragen of suggesties? Dan kunt u steeds bij de verantwoordelijke voor belangenbehartiging in uw regio terecht: