Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Beva Metal: 6e kanshebber voor Voka Prijs Ondernemen 2022

Beva Metal: 6e kanshebber voor Voka Prijs Ondernemen 2022

  • 26/04/2022

Beva Metal uit Retie is de zesde kanshebber voor de Voka Prijs Ondernemen 2022. De naam is zonet onthuld door Voka Mechelen-Kempen. Voor hun regio krijgen ze nu al de 'Voka Lokaal-award Kempen Oost'. Beva Metal is wereldwijd actief en is een expert in het maken van complexe metaalconstructies. "We hebben onder meer een enorme ploeg geleverd voor een baggerschip om de bodem van de Barentszzee vlak te maken", zeggen zaakvoerders Joris en Bram Bertels.

Voka Mechelen-Kempen zet nog de rest van de week volledig in het teken van de Prijs Ondernemen. De zesde genomineerde is nu bekend: Beva Metal uit Retie.

Het bedrijf is in de wereld van de metaalindustrie erg bekend, als specialist in complexe metaalconstructies voor industriële gebouwen en woningen. Maar ze leveren ook metaalconstructies voor onder meer de baggerindustrie. Met grote projecten in het buitenland. Tot in Egypte.

"We zijn heel trots op deze award. Dat betekent dat ondernemers ons zien", zeggen Joris en Bram Bertels. "Zo zijn we zelf trots op ons recente 'Relighting'-project. Op die manier hebben we onze energievraag kunnen reduceren met 35 procent. Maar hebben we meteen ook het werkcomfort kunnen verbeteren."

Het zijn de bestuurders van de Voka Lokaal-afdeling Kempen Oost die Beva Metal hebben gekozen tot winnaar van hun regio. De bestuurders kijken daarbij onder meer naar durf en ambitie, de wil om te innoveren en de vernieuwende bedrijfscultuur. 

Wil je zelf zien wat Beva Metal te bieden heeft? Op 6 mei zijn ondernemers welkom op Café Content.

Zelf stemmen

Op het einde van deze week kennen we alle negen Voka Lokaal-winnaars en ook meteen de negen kandidaten voor de Prijs Ondernemen 2022. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 29 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2022 wordt.

Je favoriete bedrijf een duw in de rug geven? Dat kan: vanaf 2 mei kan je hier stemmen voor jouw favoriete onderneming.

Schrijf je in voor de uitreiking van de Prijs Ondernemen 2022

Contactpersoon

Wim Brillouet

Manager Belangenbehartiging & Woordvoerder