Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Bert Maertens op Voka Zomerstage bij Soenen Golfkarton

Bert Maertens op Voka Zomerstage bij Soenen Golfkarton

  • 20/09/2022

In het kader van zijn Voka Zomerstage draaide Izegems burgemeester en Vlaams Parlementslid voor N-VA Bert Maertens een dag mee bij Soenen Golfkarton in Hooglede. 

Bert Maertens Voka Zomerstage Soenen Golfkarton

Op woensdag 14 september ging burgemeester van Izegem en Vlaams Parlementslid Bert Maertens (N-VA)  op Voka Zomerstage bij Soenen Golfkarton in Hooglede.

Sinds de start in 1964 maakt het familiebedrijf kartonnen dozen. Met de aankoop van de eerste, eigen golfkartonmachine wordt Soenen Golfkarton ook een onafhankelijke producent. Het bedrijf breidt daarna verder uit met een nieuwe productie-eenheid: een van grootste én modernste in Europa. Soenen Golfkarton wordt toonaangevend in de productie en verwerking van golfkarton. Door de jaren heen hebben ze steeds sterk ingezet op innovatie en duurzaamheid. Hun voornaamste drijfveren? Familiale waarden, ambitie en een passie voor het product en voor de klanten.

Vorig jaar gingen de bouwwerken van hun nieuwe, ultramoderne fabriek in Lanklaar van start. De tweede vestiging in Limburg zal minstens 200 nieuwe jobs opleveren.

Bert Maertens verbaasde zich over de eindeloze diversiteit aan dozen en andere creatieve golfkartontoepassingen. Er werden ook een aantal heikele punten besproken, zoals vergunningen, energiekosten en arbeidskrapte.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag