Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Benjo onderneemt al meer dan een halve eeuw met passie en liefde

Benjo onderneemt al meer dan een halve eeuw met passie en liefde

  • 02/05/2022

Wist je dat Benjo al 56 jaar actief is als groothandel in textiel? Benjo is een van de weinige overblijvers in het segment en dat succes hebben ze te danken aan verschillende factoren. Innovatie is de drijfveer van het bedrijf, dat de derde generatie ondertussen met plezier verder zet. 

benjo

 

Ze investeren niet alleen in nieuwe werknemers ondanks de moeilijke tijd door corona, maar ze zijn ook permanent op zoek naar nieuwe mogelijkheden om verder te groeien. De samenwerking met kledingfabrikant Tricorp bijvoorbeeld, waarbij ze bij bedrijven langsgaan met een ‘pasbus’ om het personeel van de juiste kleding te voorzien. Benjo is iedere donderdag ook open tot 22u00 om iedereen de kans te geven om na de werkuren nog even binnen te springen. De showroom is bovendien nog maar recent opnieuw ingericht om het winkelbezoek nog aangenamer te maken. 

Door het nauwe contact met de leveranciers zijn ze altijd in staat om voor de ideale oplossing te zorgen. “Persoonlijk contact met onze klanten is belangrijk en biedt altijd een toegevoegde waarde. Daar zijn we van overtuigd.” Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwigheden en events zoals opendeurdagen en solden? Volg Benjo dan zeker op sociale media of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Artikel uit publicatie