Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Belgische start-up TAITO wint prestigieuze prijs voor beste e-step op Micromobility Industries

Belgische start-up TAITO wint prestigieuze prijs voor beste e-step op Micromobility Industries

  • 07/08/2023

De Belgische start-up TAITO heeft met zijn nieuwste product, de driewielige e-step Taito S1, de prestigieuze prijs gewonnen voor beste e-step op de Micromobility Industries-beurs in Amsterdam. Deze beurs, die beschouwd wordt als de grootste in Europa op het gebied van micro mobiliteit, erkent en beloont de innovatie van TAITO.

Het team van TAITO tijdens de award uitreiking.
Het TAITO team tijdens de award uitreiking.

De Taito S1

De Taito S1 is onlangs op de markt gebracht en is nu beschikbaar om te testen en te kopen bij Bike Republic. Wat maakt de Taito S1 zo bijzonder? Deze driewielige step heeft een gepatenteerd stuur- en veringssysteem dat zorgt voor een unieke en comfortabele rijervaring. Bovendien wordt de Taito S1 in Europa geproduceerd, met de nadruk op België.

Bovendien onderscheidt de Taito S1 zich ook door zijn duurzaamheid en kwaliteit. Bij Bike Republic is het gemakkelijk om de step te repareren en te onderhouden. Bovendien is de Taito S1 volledig geconnecteerd met een geavanceerd GPS-tracking- en alarmsysteem.
 

Internationale interesse

De aanwezigheid van TAITO op Micromobility Industries en het winnen van de prijs hebben ook concrete interesse gewekt vanuit het buitenland, waaronder Zweden, Duitsland en de Verenigde Staten.

Veiligheid op de e-step

Veiligheid op e-steps is een belangrijk onderwerp, gezien het stijgende aantal ongevallen in België. TAITO heeft veiligheid dan ook hoog in het vaandel staan. De Taito S1 is uitgerust met optimale schokdemping dankzij de grotere pneumatische banden, een innovatieve ophanging en een zwevend houten platform waarop de rijder staat. Deze eigenschappen zorgen voor verhoogde stabiliteit, comfort en rijplezier. Daarnaast is de Taito S1 voorzien van verlichting, richtingaanwijzers en een toeter om de zichtbaarheid en veiligheid verder te vergroten.

Een ander opvallend kenmerk van de Taito S1 is de duurzaamheid. Elk onderdeel van de step is modulair ontworpen en kan worden gerepareerd of vervangen. Het frame wordt volledig in België gemaakt, waardoor de logistiek en ecologische voetafdruk geoptimaliseerd worden.
 

De Taito S1 is te koop bij Bike Republic en kost €2590 evenals via hun eigen webshop.

Start of schaal je onderneming

Wil je graag een eigen zaak starten? Ben je al gestart of ben je klaar om te schalen naar het volgende niveau? Dan is Bryo iets voor jou. Laat je interesse achter via onderstaand formulier en wij contacteren je snel voor een intakegesprek.

Noteer zeker ook de opstart van het volgende Bryo StandUp traject op 30 augustus 2023. Bryo StandUp is het Bryo traject voor toekomstige ondernemers vol ideeën, maar zonder gevalideerd businessplan. Samen verfijnen we je ideeën, buigen we ons over je businessmodel, je financieel plan, je sterktes en zwaktes. €250 euro voor 10 workshops en individuele coaching.

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Bekijk zeker ook volgende opleidingen

Contactpersoon

Elise Van de Velde

Jong Ondernemen - Info & Advies