Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

BEE produceert 100% groene energie

  • 10/09/2023

BEE staat voor Belgian Eco Energy en wil lokale energieoplossingen bieden aan de beste voorwaarden en daarmee bedrijven bijstaan in hun verduurzaming.

BEE creëert energie uit voornamelijk wind en biomassa en ontwikkelt projecten van a tot z. Met de Bio Energy Base, paradepaardje in North Sea Port Gent, produceert BEE hernieuwbare energie van eigen bodem. Zo versnellen we de transitie naar een duurzame economie. Bedrijven blijven angstvallig kijken naar de volatiele (inter)nationale energiemarkten. Onvoorspelbaarheid regeert. De Green Deal voert bovendien de druk op om groei en uitstoot te ontkoppelen. Als Belgische producent biedt BEE een strategisch voordeel met het Corporate Power Purchase Agreement (CPPA): gegarandeerd lokaal geproduceerde hernieuwbare energie aan een vaste aantrekkelijke prijs voor lange termijn. Nul uitstoot, minder prijsrisico en meer bevoorradingszekerheid in één contract. Met een CCPA verzekert u uw bedrijf van betrouwbare, lokale en betaalbare energie.

Lees meer

Voka: 4 op 10 exportbedrijven ongerust over geopolitieke verschuivingen
Mechelen-Kempen
Nieuws

Voka: 4 op 10 exportbedrijven ongerust over geopolitieke verschuivingen

Vier op de tien van de grootste exportbedrijven in de regio Mechelen-Kempen benoemen de onstabiele geopolitieke situatie als één van de grootste obstakels voor hun export. Dat blijkt uit een enquête van Voka bij 200 grote exporteurs. Een kwart komt uit de regio Mechelen-Kempen. Voor 1 op 6 bedrijven is de export het afgelopen jaar lager uitgevallen dan daarvoor. Voor groei kijken bedrijven in de eerste plaats voorlopig naar landen binnen de EU. Maar ook naar Noord-Amerika en Azië.

Voka, de Waalse ondernemersorganisatie UWE en Global Entrepreneurship Network (GEN) Belgium hebben de inschrijvingen geopend voor start-ups die willen meedingen naar de prestigieuze wereldtitel ondernemen op de Entrepreneurship World Cup (EWC). Via nation
Mechelen-Kempen
Nieuws

Start-ups gezocht die willen strijden om de wereldbeker

Voka, de Waalse ondernemersorganisatie UWE en Global Entrepreneurship Network (GEN) Belgium hebben de inschrijvingen geopend voor start-ups die willen meedingen naar de prestigieuze wereldtitel ondernemen op de Entrepreneurship World Cup (EWC). Via nationale voorrondes zal de Belgische kandidaat worden uitgezocht die ons land mag vertegenwoordigen op de finale later dit jaar in Saoedi-Arabië. Voka, UWE en GEN Belgium roepen pre-starters, start-ups en scale-ups op zich kandidaat te stellen via de website. De Belgische finalist van vorig jaar, het Gentse Sealution, mocht zich bij de beste 25 kandidaten rekenen en heeft aan zijn deelname verschillende internationale contacten, funding- en groeikansen overgehouden.

Jouw advertentie in Ondernemers?

Adverteren via Voka Mechelen-Kempen

Klik hier

Artikel uit publicatie