Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • BEDRIJVENNETWERKDAGEN krijgt vervolg in Antwerp Expo

BEDRIJVENNETWERKDAGEN krijgt vervolg in Antwerp Expo

  • 06/01/2023

Met 3.000 professionele bezoekers en 140 exposanten in 2021, kon een vervolg op de BEDRIJVENNETWERKDAGEN Antwerpen-Waasland niet uitblijven. Dit jaar op 20 en 21 september 2023 gooit Antwerp Expo opnieuw de deuren open voor de tweede editie van dit netwerkevent. ‘We zijn al volop bezig met de voorbereiding en we zijn vastbesloten om de eerste editie nog te overtreffen zowel qua bezoekersaantal als qua omkadering’, zegt gedelegeerd bestuurder Luc Luwel van organisator Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

De formule van dit twee dagen durende event is intussen bekend: een combinatie van een beursvloer met exposanten uit alle mogelijke sectoren, aangevuld met een rist randevents en speeddates die de een-op-eennetwerking versterken. ‘Dit jaar willen we daar nog extra informatieve sessies aan toevoegen, rond thema’s die nauw aansluiten bij de economische actualiteit’, legt Luc Luwel uit.

Via presentatiestands en promotiecorners krijgen de ondernemers de kans om hun bedrijf op een boeiende en creatieve manier te presenteren aan collega-ondernemers. De focus ligt op het bruisende ondernemerslandschap in de regio. Onder het motto ‘zakendoen in eigen streek’ biedt het event een extra dynamiek aan de lokale economie, benadrukt Luc Luwel. ‘Er zijn al heel wat vakbeurzen in Vlaanderen voor de industrie, de maritieme sector, de voeding, … noem maar op. Maar met de BEDRIJVENNETWERKDAGEN willen we heel bewust buiten de lijntjes van de eigen sector kleuren. Hierdoor kunnen totaal nieuwe ideeën ontstaan en krijgen exposanten en bezoekers de kans om nieuwe markten te ontdekken.

BEDRIJVENNETWERKDAGEN richt zich tot professionals uit alle sectoren. Zowel de CEO, de hr-, de productie- als de salesmanager is welkom.

Voor de organisatie van de Antwerps-Wase BEDRIJVENNETWERKDAGEN werkt Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland samen met Kortrijk Xpo dat het ijzersterke format jaren geleden voor het eerst uitrolde in Kortrijk en een aantal andere Vlaamse centrumsteden.

BEDRIJVENNETWERKDAGEN
​20 & 21 september 2023
​Antwerp Expo

Contactpersoon

Ina Veeckman

manager events & netwerkactiviteiten

Meer info

C:\Users\Lauren.Cools\Downloads\BEDRIJVENNETWERKDAGEN krijgt vervolg in Antwerp Expo

AW_Welt_6stappenplan
Banner belgian coast hotels