Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland zijn terug

Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland zijn terug

  • 15/11/2022

Op 20 en 21 september 2023 is Antwerp Expo opnieuw twee dagen lang het decor van de Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland. De eerste editie in 2021 kon al meteen afklokken op 138 standhouders en meer dan 2.500 geregistreerde bezoekers. Deze niet te missen netwerkbeurs voor ondernemend Antwerpen-Waasland kon dus niet zonder een vervolg blijven.

Ook deze tweede editie van Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland is het platform voor bedrijven uit een brede waaier van sectoren. Deze beurs dankt haar succes aan drie ijzersterke troeven: ze brengt ondernemingen en ondernemers uit verschillende sectoren samen, ze legt onderlinge businessopportuniteiten bloot en op die manier stimuleert ze het ondernemerschap. Een regionale focus, een bruisende ondernemerssfeer en interessante randevents zijn de andere succesingrediënten van de beurs.
 
Zien we jou daar? Blokkeer dan alvast 20 en 21 september in je agenda. Hier vind je enkele sfeerbeelden terug van de eerste editie.
 
Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland is dé ideale gelegenheid om je bedrijf met een eigen stand in de kijker te zetten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan zeker een kijkje op de website van de beurs.

Heb je vragen of wens je meer info rond de mogelijkheden als exposant?
Neem dan contact op met Piet Vanmarcke via piet@bedrijvennetwerkdagen.be

Banner belgian coast hotels
AW_Welt_6stappenplan