Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Bedrijfsbezoeken deSter & Special Fruit groot succes

Bedrijfsbezoeken deSter & Special Fruit groot succes

  • 18/09/2019

In de vorige editie van ons magazine kon je lezen dat Voka - KvK Mechelen-Kempen bedrijfsbezoeken aan deSter en aan Special Fruit organiseert. Inmiddels kan je je enkel nog inschrijven voor het bezoek aan Special Fruit op 10 oktober 2019.

Tijdens dit bezoek kom je te weten hoe Special Fruit haar internationale strategie bepaalde, welke moeilijkheden ze onderweg tegenkwam en wat de toekomstperspectieven zijn. Bij een hapje en een drankje leer je de overige deelnemers kennen.  

De talrijke inschrijvingen tonen aan dat er vanuit de bedrijfswereld grote interesse is om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren inzake internationaal ondernemen. Dergelijke initiatieven waarbij ondernemingen hun oor te luister leggen bij ondernemingen met internationale succesverhalen werken vaak drempelverlagend. Voka hoopt dan ook dat meer ondernemingen zich gestimuleerd zullen voelen om ook buiten de landgrenzen zaken te doen. 

Wil jij er nog bij zijn?

Schrijf dan snel in via onze website of contacteer Melissa.Dubois@voka.be

Special Fruit

Special Fruit viert volgend jaar haar 30-jarige bestaan en is wereldwijde importeur en producent van een uitgebreid aanbod aan fruit en groenten en weet vanuit haar hoofdzetel in het Kempense Meer klanten te bereiken in maar liefst 28 landen. Het bedrijf groeide gestaag. Wat begon met de import van één luchtvrachtzending aardbeien uit Californië, ontwikkelde zich tot een grote speler op de Europese markt met een vestiging langs de belangrijkste snelweg tussen de Antwerpse haven en deze van Rotterdam. Vanaf het begin werd ingezet op innovatie op vlak van product en techniek op een jaarrond aanbod en op preferentiële partnerships met klanten en leveranciers. Hiervoor vertrouwt de onderneming op een team van zeer gemotiveerde medewerkers. Hun verscheidenheid in nationaliteit benadrukt nog meer het internationale karakter van Special Fruit.

In samenwerking met

At anchor in flanders efroAt anchor in flanders EU
 

Contactpersoon

Melissa Dubois

Coördinator Duurzaam Ondernemen