Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Bart Dochy op Voka Zomerstage bij Agristo

Bart Dochy op Voka Zomerstage bij Agristo

  • 02/09/2022

Cd&v-politicus Bart Dochy ging op woensdag 31 augustus op Voka Zomerstage bij Agristo in Wielsbeke. 

Bart Dochy Voka Zomerstage Agristo

Op de laatste dag van de zomervakantie, woensdag 31 augustus, stak Bart Dochy (cd&v) de handen uit de mouwen bij Agristo.

Tijdens zijn Voka Zomerstage doorliep hij het gehele productieproces van het bedrijf. Hij nam mee aardappelen in ontvangst en deed de eerste kwaliteitscontroles, om vervolgens door het productieproces heen te lopen. Aan de andere kant van het bedrijf zag Dochy hoe de frietjes in sneltempo bevroren worden, en in de diepvries wachten tot ze ergens ter wereld op ons bord terechtkomen.

Niet alleen in de productie van de topproducten kruipt veel aandacht en tijd; ook de andere uitdagingen waarmee het bedrijf bezig is, vragen om aandacht. Zo is ook hier de arbeidsmarktsituatie een heel belangrijke uitdaging. Het bedrijf weet zich als geen ander te onderscheiden met zijn employer branding. Daarnaast zijn thema’s als water, droogte en energie zeer belangrijk voor de verdere groei van het bedrijf.

Voor Bart Dochy was het niet de eerste keer dat hij het bedrijf bezocht. Vijf jaar geleden was hij al op bezoek in de vestiging in Harelbeke. Van de site in Wielsbeke (waar de stage plaatsvond, nvdr.) was toen nog geen sprake. Hij ervaarde aan de lijve hoe sterk het bedrijf groeit en hoe de groeiambities zich ook in de komende jaren zullen laten zien.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag