Skip to main content
  • Nieuws
  • Balans tussen gezondheid, economie en maatschappij is nodig in deze coronatijden

Balans tussen gezondheid, economie en maatschappij is nodig in deze coronatijden

  • 30/04/2020
Erwin Bosmans (ZOL) en Yves Breysem (Jessa Ziekenhuis)
Erwin Bormans (ZOL) en Yves Breysem (Jessa Ziekenhuis)

 

Ziekenhuisdirecteuren Erwin Bormans (ZOL) en Yves Breysem (Jessa Ziekenhuis) zien dat een balans tussen gezondheid, economie en maatschappij nodig is in deze coronatijden.  

"Alleen samenwerking overbrugt deze crisis" 

Vorige maand zagen we hoe economie en zorg elkaar kunnen versterken. Samen met Voka - KvK Limburg en de transportfirma Weerts Logistics werden er 144.000 broodnodige mondmaskers naar onze provincie gehaald. Die samenwerking toont dat ondernemerschap ook in corona-tijden voor synergiën kan zorgen.  

Dat ondernemerschap zien we ook bij onze zorgverleners. Zij zien het als hun plicht om de zorg voor zieke mensen draaiende te houden in moeilijke omstandigheden. Laat ons daarom respect hebben voor iedereen die onze gezondheid, economie of maatschappij er bovenop wil helpen.  

Alleen door samenwerking kunnen we deze crisis overbruggen. De eerste uitdaging was het managen van de crisis, maar een nog grotere uitdaging zal zijn om terug meer reguliere activiteiten op te starten rekening houdend met het virus. Laten we hier samen werk van maken en onze samenleving terug op rails krijgen. 

IMU - vzw - Bank van Breda
Proximus
AW_Welt_6stappenplan
IMU - vzw - Altez
AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
IMU - vzw - Salesforce
IMU - vzw - Bebat
Advertentie Festival van Vlaanderen
Van Roey - September
IMU - vzw - salesforce
IMU - VZW - multibureau