Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Baanbrekers 2020: Volvo Cars en Liesbeth Grieten (H.Essers) bekroond

Baanbrekers 2020: Volvo Cars en Liesbeth Grieten (H.Essers) bekroond

  • 26/11/2020

Tijdens het livestream event op 23 november heeft logistiek Vlaanderen massaal zijn digitale stem uitgebracht voor enerzijds genomineerde baanbrekende multimodale projecten en anderzijds een genomineerde baanbrekende multimodale personaliteit. Volvo Cars werd verkozen als verlader 2020 en Liesbeth Grieten van H.Essers werd bekroond tot multimodale ambassadeur 2020.

Baanbrekers is een initiatief van Multimodaal.Vlaanderen, het multimodale adviespunt van VIL. Alle bedrijven die met een project, initiatief of realisatie konden aantonen een bijzondere bijdrage geleverd te hebben aan de mobiliteit in Vlaanderen, kwamen in aanmerking voor een award. Deze procedure werd ook gevolgd voor de toekenning van de persoonlijke eretitel  ‘Multimodale Ambassadeur 2020’.

Volvo Cars werd verkozen als verlader 2020 en Liesbeth Grieten van H.Essers werd bekroond tot multimodale ambassadeur 2020. Voka wenst hen hiermee proficiat!

Voorbeeldfunctie voor andere bedrijven

Baanbrekers wil bedrijven in Vlaanderen inspireren om de multimodale omslag te maken. Lydia Peeters, Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken, en eveneens voogdijminister van Multimodaal.Vlaanderen, is dit initiatief bijzonder genegen: “Baanbrekers moet een begrip worden in Vlaanderen en bedrijven inspireren om voor multimodaal vervoer te kiezen. Via dit event van VIL krijgen bedrijven hands-on voorbeelden van hoe anderen deze omslag maken. Een geweldig initiatief.”

Sfeerbeelden van het event vind je hier.

 

imu - vzw - headoffice
imu - vzw - recupel
imu - vzw - salesforce
imu - vzw - Recupel