Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • B2B afspraken met Roemeens – Moldavische handelsdelegatie

B2B afspraken met Roemeens – Moldavische handelsdelegatie

  • 08/03/2022

Ontmoet bedrijven uit Roemenië en Moldavië tijdens op maat gemaakte B2B afspreken.

Na de opkomst van offshoring naar verder gelegen landen, wordt nearshoring een steeds aantrekkelijker fenomeen. De activiteiten worden relatief dichtbij uitgevoerd en de eindproducten moeten een minder grote afstand overbruggen. Roemenië  en Moldavië vormen hierdoor interessante afzetmarkten, maar ook leveranciers voor Belgische bedrijven. Om de juiste leveranciers te vinden of om je producten succesvol af te zetten naar de Roemeense markt, vormen nauwe contacten met lokale spelers een groot voordeel. 

In een steeds complexere wereld zetten veel bedrijven de stap om te digitaliseren. Dit is niet altijd zo evident als het lijkt. Enkele Roemeense bedrijven uit de delegatie van de handelsmissie  zijn erin gespecialiseerd om jou te begeleiden zodat deze transitie vlot en vlekkeloos kan verlopen. Ook hen kan je ontmoeten tijdens onze B2B afspraken!
Daarnaast zijn er ook bedrijven aanwezig in de delegatie die hun diensten aanbieden rond energie-efficiëntie, bedrijven actief in de bouwsector, interieurbedrijven etc. Ontdek de volledige deelnemerslijst hier.

Interesse om duurzame internationale contacten te leggen en nieuwe partners te ontdekken? Dan is het woensdag 23 maart de ideale gelegenheid om een eerste kennismaking aan te gaan. In een persoonlijke meeting van 20 minuten kan je gratis een potentiële partner leren kennen. De B2B afspraken gaan door in de Thomas More Hogeschool te Geel vanaf 9u. Voor het realiseren van deze B2B meetings werkt Voka KvK Mechelen -Kempen samen met de Belgian Luxembourg Romanian Moldovan Chamber of Commerce (BLCCA). 


Interesse in een meeting met één of meerdere van deze bedrijven? Stuur een mail naar internationaal.mk@voka.be en wij matchen jou aan de juiste Roemeense partners!
 

logo

Advertentie VanRoey- nov